Φρίκη στη Βραζιλία: Στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της επειδή έπαιζε με το κινητό

Μία 33χρονη στη Βραζιλία στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της επειδή έπαιζε με το κινητό του τηλέφωνο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Alexandra Dougokenski ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο της Ραφαέλ την Πέμπτη 2 Ιουλίου.

Το άτυχο παιδί πριν από μερικές εβδομάδες είχε ηχογραφήσει ένα ποίημα στο οποίο εξέφραζε το πόσο πολύ αγαπούσε τη μητέρα του. Στο ποίημα ο Ραφαέλ ευχαριστούσε την μητέρα του για όσα έκανε για τον ίδιο και τον αδελφό του και έλεγε ότι το χαμόγελο της σημαίνει τα πάντα για εκείνον.

Η 33χρονη διαζευγμένη μητέρα αρχικά προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές λέγοντας ότι ο 11χρονος το είχε σκάσει έπειτα από έναν καβγά που είχαν εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων σε δάσος κοντά στο σπίτι της οικογένειας χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν το παιδί.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών η 33χρονη ομολόγησε ότι τον στραγγάλισε με το σχοινί για τη μπουγάδα. Η σορός του 11χρονου εντοπίστηκε μέσα σε ένα μεγάλο χάρτινο κουτί στο γκαράζ γειτονικού σπιτιού. Το πτώμα του παιδιού ήταν τυλιγμένο με σεντόνι.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: FocusOn News

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ