Αυτοκτόνησε διάσημος streamer – Λίγο πριν είχε κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του – ΒΙΝΤΕΟ

Σε θλίψη βυθίστηκε η παγκόσμια κοινότητα του Gaming από την είδηση του θανάτου του Byron “Reckful” Bernstein. Ο διάσημος streamer και επαγγελματίας παίκτης World of Warcraft και Hearthstone, σύμφωνα με ρεπορτάζ, αυτοκτόνησε σε ηλικία 31 ετών.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η πρώην σύντροφός του, BlueGoesMew. “Ναι είναι αυτός. Έφυγε. Έχω κρίση πανικού. Δεν ξέρω τι να κάνω”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

O Byron “Reckful” Bernstein έδινε για πολλά χρόνια μάχη με την κατάθλιψη, κάτι το οποίο δεν έκρυβε, με τους fans του να βρίσκονται πάντα στο πλευρό του. Όμως τελικά δεν βγήκε νικητής. Την Πέμπτη (2/7) το “τέρας” της κατάθλιψης τον νίκησε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του, τους φίλους του αλλά και ολόκληρο τον κόσμο του Gaming.

“Νιώθω άσχημα για όσους έχουν να αντιμετωπίσουν την τρέλα μου. Παρακαλώ να ξέρετε πως σε αυτές τις καταστάσεις ο τρελός άνθρωπος δεν νιώθει πως έχει τον έλεγχο των πράξεών του”, έγραψε λίγες ώρες πριν αφαιρέσει τη ζωή του.

Ο αγαπημένος streamer λίγο πριν αυτοκτονήσει είχε κάνει και πρόταση γάμου στην κοπέλα του Becca.

Ο Reckful ήταν ένας από τους πρώτους μεγάλους streamers στο Twitch, ενώ ήταν επαγγελματίας παίκτης esports. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον κόσμο του “World of Warcraft”, λόγω των επιτευγμάτων του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ