Τζιν Κένεντι Σμιθ: Ο πολυτάραχος βίος με απιστίες, δολοφονίες και σεξουαλικά σκάνδαλα

Η Τζιν Κένεντι Σμιθ, η αδελφή του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 92 ετών, στη δημόσια ζωή της απολάμβανε τον θαυμασμό και την εκτίμηση όλων, ωστόσο η προσωπική της ζωή ήταν χαώδης.

Η Τζιν Κένεντι Σμιθ υπέφερε από τις απιστίες του συζύγου της, από τους ξαφνικούς θανάτους και τις δολοφονίες μελών της οικογένειάς της. Τον Μάιο του 1956 παντρεύτηκε τον Στίβεν Έντουαρντ Σμιθ ο οποίος ναι μεν είχε το κατάλληλο βιογραφικό για να γίνει μέλος της οικογένειας Κένεντι ωστόσο ήταν λάτρης του ωραίου φύλου. Ο σύζυγός της κυκλοφορούσε δημόσια με τις ερωμένες του στη Νέα Υόρκη.

“Όπως η Ρόουζ, η Τζάκι και η Έθελ, η Τζιν έθαβε το κεφάλι της στην άμμο και παρίστανε δημοσίως την πιστή, στοργική σύζυγο”, ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στον Τζέρι Οπενχάιμερ, συγγραφέα πολλών βιβλίων για τους Κένεντι.

Η Τζιν Κένεντι Σμιθ σε ηλικία 37 ετών, αποφάσισε να του το ανταποδώσει πληρώνοντας τον με το ίδιο νόμισμα, συνάπτοντας εξωσυζυγική σχέση με τον στιχουργό Άλαν Τζέι Λέρνερ. Έπειτα από έναν χρόνο παράνομης σχέσης η Τζιν Κένεντι Σμιθ πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και να ζήσει μόνιμα με τον εραστή της στο Παρίσι. Εκείνος όμως δεν πήγε ποτέ στο προγραμματισμένο ραντεβού τους και όταν η Τζιν Κένεντι Σμιθ επέστρεψε στη Νέα Υόρκη βρήκε ένα γράμμα στο οποίο την ενημέρωνε ότι ήθελε να χωρίσουν. Εκείνη πήρε την απόφαση να παραμείνει στον γάμο της με τον Στίβεν Έντουαρντ Σμιθ με τον οποίο και υιοθέτησαν δύο παιδιά.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Πηγή ΦΩΤΟ: legacy.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ