ΗΠΑ: Άνδρας έπιασε με τα χέρια του καρχαρία σε παραλία του Ντελαγουέρ – BINTEO

Στην Ελλάδα, οι κάτοικοι είναι εξαιρετικά τυχεροί, καθώς στα καταγάλανα νερά της χώρας δεν κυκλοφορούν καρχαρίες. Όπως λένε οι ειδικοί και τους επαληθεύουν τα στοιχεία οι εμφανίσεις καρχαριοειδών στις ελληνικές θάλασσες είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Σε άλλες χώρες όμως δεν έχουν την ίδια τύχη. Η πρώτη αντίδραση ενός ανθρώπου όταν δει να πλησιάζει ένας καρχαρίας είναι να καταφέρει να βγει στη στεριά όπου θα είναι ασφαλής. Ένας άνδρας στο Ντελαγουέρ των ΗΠΑ, όχι μόνο δεν έτρεξε προς τη στεριά όταν ένας καρχαρίας κολυμπούσε δίπλα του, αλλά αποφάσισε να τον πιάσει με τα γυμνά του χέρια. Μάλιστα έπιασε και τη μύτη του καρχαρία, ανοίγοντας το τεράστιο στόμα του τρομακτικού ζώου.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν από την κίνησή του αυτή, ενώ υπήρχαν και εκείνοι που του άσκησαν κριτική ότι βασάνισε το ζωντανό. Όπως αποδείχτηκε ο ατρόμητος άνδρας ήταν ειδικά εκπαιδευμένος και προσπαθούσε να δει αν ο καρχαρίας είχε κάποιο αγκίστρι στο στόμα του.

Στην πολιτεία του Ντελαγουέρ το ψάρεμα καρχαριών είναι απαγορευμένο και όταν κάποιος ψαράς πιάσει καταλάθος έναν, τότε πρέπει να τον απελευθερώσει ξανά στον ωκεανό.

Δείτε το τρομερό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ