Τραγική εξέλιξη στην εξαφάνιση δύο παιδιών στο Άινταχο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η αναζήτηση για τα δύο εξαφανισμένα παιδιά της εμμονικής με την Ημέρα της Κρίσης Λόρι Βάλοου ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς τα απομεινάρια τους βρέθηκαν στην ιδιοκτησία του συζύγου της Τσαντ Ντέιμπελ. Συγκεκριμένα τα απομεινάρια δύο πτωμάτων που βρέθηκαν στην έκταση που ανήκει στον σύζυγο της Βάλοου στο Άινταχο ανήκουν στον 7χρονο Τζόσουα και στη 17χρονη Τάιλι Ράιαν, που αγνοούνταν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως επιβεβαίωσαν συγγενείς στο FOX 10.

“Αυτά είναι τα χειρότερα νέα που θα πάρουμε ποτέ στη ζωή μας. Οι Γούντκοκ και οι Ράιαν επιβεβαιώνουν ότι τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στην ιδιοκτησία του Τσαντ Ντέιμπελ ανήκουν πράγματι στους πολυαγαπημένους μας ΤζέιΤζέι και Τάιλι. Είμαστε γεμάτοι από ανείπωτη θλίψη ότι αυτά τα δύο φωτεινά αστέρια εκλάπησαν από εμάς και ελπίζουμε μόνο ότι πέθαναν χωρίς πόνο ή ταλαιπωρία. Επίσημες δηλώσεις από την αστυνομία του Ρέξμπουργκ, την ιατροδικαστική υπηρεσία και το FBI θα δημοσιευθούν σύντομα. Ζητάμε να σεβαστείτε το απόρρητο της οικογένειας όσο θρηνούμε”.

Τα ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στην έκταση του Ντέιμπελ στο Ρέξμπουργκ κάποια στιγμή αφού οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν με ένταλμα ερεύνης και άρχισαν να σκάβουν στην πίσω αυλή. Ο Ντέιμπελ συνελήφθη αργά την Τρίτη και κατηγορείται για καταστροφή, αλλοίωση ή απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων και οι κατηγορίες θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν, όπως επεσήμανε ο εισαγγελέας της κομητείας Φρίμοντ στο δικαστήριο όπου εμφανίστηκε ο πατριός των παιδιών. Ο Ντέιμπελ κρατείται με εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων όπως και η Βάλοου που συνελήφθη τον Φεβρουάριο.

Πηγή: NY Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ