Alien: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκάλυψε τα πλάνα του για το μέλλον του franchise – BINTEO

Τις σκέψεις του και τα πλάνα του για το μέλλον του “Alien” αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ. Μιλώντας στους Los Angeles Times, ο Σκοτ ανέφερε πως είναι στα σχέδιά του μία επιστροφή στο franchise επιστημονικής φαντασίας, το οποίο ξεκίνησε πριν από 41 χρόνια, καθώς θα ήθελε να σκηνοθετήσει μία ταινία “Alien”, η οποία θα εξερευνά την προέλευση των αυγών των Xenomorph από την αρχική ταινία του 1979.

«Πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα πολλά να πούμε με το “Alien”, ωστόσο θα πρέπει να εξελιχθούμε” τόνισε ο Σκοτ. Και συνέχισε: “Αυτό που πάντα σκεφτόμουν όταν έκανα την πρώτη ταινία, ήταν για ποιον λόγο είχε δημιουργηθεί ένα τέτοιο πλάσμα και γιατί ταξίδευε σε κάτι που εγώ πάντα πίστευα ότι ήταν ένα πολεμικό σκάφος το οποίο μετέφερε αυτά τα πράγματα. Ποιος ήταν ο σκοπός του σκάφους και ποιος ήταν ο σκοπός των αυγών; Αυτές είναι οι ερωτήσεις – ποιος, γιατί, και για ποιον σκοπό θα είναι η επόμενη ιδέα, νομίζω”.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη ταινία “Alien” με σκηνοθέτη τον Σκοτ, η οποία προβλήθηκε πρώτη φορά στις ΗΠΑ την 25η Μαϊου του 1979 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία,, η Ripley και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος του Nostromo ανακαλύπτουν το μυστηριώδες εκκολαπτήριο αυγών στο εγκαταλελειμμένο σκάφος των Space Jockeys στον δορυφόρο LV-426.

Ο σκηνοθέτης αποχώρησε από το franchise λίγο αργότερα, αλλά επέστρεψε για τα prequel «Prometheus» το 2012 και «Alien: Covenant» το 2017.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ