Αποκαλύψεις για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη νέα του ζωή στο Λος Άντζελες

Πηγή μιλώντας στο Vanity Fair αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνεται “ακυβέρνητος” στο Λος Άντζελες ενώ του λείπει να έχει μία δομή στη ζωή του. Ο Δούκας του Σάσεξ, μετά την παραίτησή του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και την εγκατάστασή του στο Λος Άντζελες, έχασε και τους στρατιωτικούς του βαθμούς ενώ του αφαιρέθηκαν οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Δούκας απασχολείται με βιντεοκλήσεις σε φίλους και συνεργάτες στη Μεγάλη Βρετανία αλλά αισθάνεται κάπως “ακυβέρνητος” χωρίς δουλειά ή φίλους στο Λος Άντζελες.

Επίσης η πηγή ανέφερε ότι ο 35χρονος πρίγκιπας αισθάνεται νοσταλγία για τους φίλους του στον στρατό στη Μεγάλη Βρετανία: “Είναι πού περίεργη περίοδος για όλους μας, αλλά πιστεύω ότι στον Χάρι λείπει πολύ να έχει μία δομή στη ζωή του αυτήν τη στιγμή. Δεν έχει φίλους στο Λος Άντζελες όπως η Μέγκαν και δεν έχει ούτε δουλειά”.

Η πηγή αποκάλυψε πως ο Χάρι περνά το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας με μακρές τηλεδιασκέψεις με φίλους και συνεργάτες. Επίσης, διατηρεί τακτική επικοινωνία με οργανισμούς και ιδρύματα στα οποία είναι πατρόνας και συνεργάζεται μαζί τους στη Μ. Βρετανία. “Αυτήν τη στιγμή δεν έχει τον έλεγχο στη ζωή του αλλά αυτό δεν θα είναι πάντα έτσι, και το ξέρει αυτό” πρόσθεσε η ίδια πηγή στο Vanity Fair. Αυτά τα σχόλια έγιναν μετά τους ισχυρισμούς ότι ο Χάρι θα ήταν πιο προστατευμένος από την αναστάτωση που έχει βιώσει τους πρόσφατους μήνες αν ήταν ακόμη στον Στρατό.

Ο Δούκας φέρεται να είπε σε φίλους ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως η ζωή του έχει ανατραπεί έτσι. Επίσης, “είπε σε φίλους ότι του λείπει ο Στρατός όπως και οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του” είπε πηγή στην Daily Telegraph. “Του λείπει η συντροφικότητα που βίωνε στις Ένοπλες Δυνάμεις. Λέει σε φίλους ότι ακόμη δεν πιστεύει ότι αυτό έχει συμβεί. Δεν πιστεύει ότι η ζωή του ανατράπηκε”. Ο Χάρι που είναι γνωστός στον στρατό ως Κάπτεν Ουαλία, διατηρεί τον βαθμό του ταγματάρχη και επιμένει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει την ακλόνητη στήριξή του στη στρατιωτική κοινότητα και χωρίς επίσημη αρμοδιότητα”.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2015 ότι ο Χάρι θα εγκατέλειπε τον στρατό έπειτα από δύο θητείες στο Αφγανιστάν στη διάρκεια της δεκαετούς καριέρας του στον στρατό. Τότε ο Χάρι είχε πει ότι ανυπομονούσε για το νέο κεφάλαιο της ζωής του, προσθέτοντας ότι ήταν σε σταυροδρόμι και το να παραιτηθεί από τον στρατό ήταν μια πραγματικά δύσκολη απόφαση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ