Σάλος με τον Βρετανό “Τσιόδρα” – Έσπασε την καραντίνα για τα μάτια της ερωμένης του

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία μετά την αποκάλυψη ότι ο καθηγητής Νιλ Φέργκιουσον, ο επιστήμονας που συμβούλεψε τον Βρετανό Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον να επιβάλει το lockdown, έσπασε τα μέτρα της καραντίνας για να δει την 38χρονη ερωμένη του, η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η 38χρονη φέρεται να επισκέφτηκε τουλάχιστον δύο φορές τον Φέργκιουσον στο σπίτι του στο Λονδίνο παρά τα μέτρα που είχαν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Μετά την αποκάλυψη ο Φέργκιουσον παραιτήθηκε από τη θέση του.

“Δέχομαι ότι έκανα λάθος και έπραξα λανθασμένα. Αποσύρομαι από την ανάμιξή μου στη SAGE. Ενήργησα πιστεύοντας ότι είμαι προστατευμένος, αφού βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό και απομονώθηκα πλήρως για σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου παρουσίασα συμπτώματα. Λυπάμαι πολύ αν τυχόν υπονόμευσα τα σαφή μηνύματα για την ανάγκη να συνεχιστεί η κοινωνική αποστασιοποίηση ώστε να ελεγχθεί αυτή η καταστροφική επιδημία”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φέργκιουσον.Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ