Κορονοϊός – Συγκλονίζει η σύντροφος ομογενή που πέθανε: Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας 64χρονος επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του κορονοϊού. Ο Κώστας Σεργιάδης ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην ελληνική ομογένεια της Νέας Υόρκης, ήταν ιδιοκτήτης σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην Αστόρια.

“Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει Μαρία δεν μπορώ να αναπνεύσω. Μετά από ένα τέταρτο με παίρνουν από το δικό του το τηλέφωνο και μου λέει έλα εδώ τώρα, μαζεύτηκαν εδώ. Είχαν πάει οι γιατροί. Και του λέω δώσε μου να τους μιλήσω και αυτοί φώναζαν όχι, όχι. Άφησαν δύο άτομα να πάμε να τον δούμε, να πάμε να τον χαιρετήσουμε και το πρωί στις 5:51 έφυγε”, είπε μιλώντας στο STAR η σύντροφός του.

Όπως περιγράφει η σύντροφός του, το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό, όχι όμως και το δεύτερο. “Ξύπνησε μία Δευτέρα και δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Τον πήγα στο γιατρό, του είχε δώσει φάρμακα. Τρίτη ,Τετάρτη αρχίζει και μου κάνει πυρετό. Την Πέμπτη ξεκίνησε πόνος στο στήθος, είχε πρόβλημα δεν μπορούσε να πάρει καλή αναπνοή. Τον παίρνουνε στο νοσοκομείο, του έδωσαν λίγο οξυγόνο και τον έφεραν πίσω. Το Σάββατο τον βλέπω δεν πάει τον παίρνω και τον πάω σε ένα άλλο νοσοκομείο. Με παίρνει μετά από λίγο και μου είπε ότι θα τον κρατήσουν και του λέω εντάξει αγάπη, προσεύχομαι να είναι όλα καλά. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ