Σελένα Γκόμεζ: Διεκδικεί 10 εκατ. δολάρια από κινεζική εταιρεία για πνευματικά δικαιώματα – ΦΩΤΟ

Η Σελένα Γκόμεζ έχει καταθέσει μήνυση στην κινεζική εταιρεία ανάπτυξης Guangzhou Feidong Software Technology Co. όπως και την MutantBox Interactive Limited, και διεκδικεί 10 εκατομμύρια δολάρια, για τη χρήση του ομοιώματος της χωρίς την άδεια της, στο παιχνίδι Clothes Forever – Styling.

Στο mobile παιχνίδι, οι παίκτες πηγαίνουν για ψώνια με διάφορους celebrities όπως οι Kardashian, Gigi, Beyonce, Taylor, από τους οποίους ζητούν στιλιστικές οδηγίες.

Η Σελένα Γκόμεζ υποστηρίζει πως ένας από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι σχεδιασμένος από την ίδια, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Στη μήνυση αναφέρεται: “Οι κατηγορούμενοι δεν ζήτησαν άδεια, ούτε ενημέρωσαν την κα. Γκόμεζ για την οποιαδήποτε χρήση των δημοσίων δικαιωμάτων της σε σύνδεση με το παιχνίδι, ακόμα και στην περίπτωση που θα είχε ζητηθεί άδεια, δεν θα είχε δοθεί συγκατάθεση για την χρήση του ομοιώματος λόγω της ανορθόδοξης πολιτικής του παιχνιδιού να ωθεί τους παίκτες στο να κάνουν αγορές ύψους μέχρι και 99.99 δολάρια για φανταστικά αντικείμενα και κλειδωμένες λειτουργίες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ