• Για όλα φταίει η Σιών;

  2:05 μμ, Κυριακή 19 Αυγ 2012 2:05 μμ, Κυριακή 19 Αυγ 2012

  Ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ εκτιμά ότι το βασικότερο πρόβλημα του ισλαμικού κόσμου παραμένει η ύπαρξη του Ισραήλ, χαρακτηρίζοντας τη χώρα «καρκινικό όγκο», έναν όρο που έχει καταδικάσει στο παρελθόν ο ΟΗΕ και η Δύση.

  «Οι μεγάλες δυνάμεις καθορίζουν την τύχη των ισλαμικών χωρών εδώ και χρόνια και (…) έχουν εγκαταστήσει τον σιωνιστικό καρκινικό όγκο στην καρδιά του ισλαμικού κόσμου», δήλωσε ο Χαμενεΐ σε ομιλία του ενώπιον ιρανών αξιωματούχων και πρεσβευτών μουσουλμανικών χωρών με την ευκαιρία της γιορτής Έιντ αλ Φιτρ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Irna.

  «Σήμερα, χάρη στην ισλαμική αφύπνιση (σ.σ. όρος που χρησιμοποιούν στο Ιράν, αναφερόμενοι στην Αραβική Άνοιξη) και τα πολύ σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή», το θέμα της ύπαρξης του Ισραήλ και η τύχη των Παλαιστίνων μπαίνει ξανά στο επίκεντρο, πρόσθεσε ο ίδιος.

  «Όλες οι κυβερνήσεις και οι ισλαμικοί λαοί πρέπει να προσέξουν την επικίνδυνη συνομωσία (των Δυτικών) που προσπαθούν να κάνουν το πρόβλημα να ξεχαστεί σπέρνοντας τη διχόνοια στον ισλαμικό κόσμο», υπογράμμισε ο Χαμενεΐ.

  «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ το ζήτημα αυτό, γιατί πολλά προβλήματα του ισλαμικού κόσμου προέρχονται από την ύπαρξη του σιωνιστικού καθεστώτος-μαριονέτα», προειδοποίησε ο Αγιατολάχ.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα