Δολοφόνησε τη σύζυγό του – Πώς προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα με τον… κορονοϊό

Ένας άνδρας από την Φλόριντα κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι η άτυχη γυναίκα έπασχε από κορονοϊό και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι φίλοι της 51χρονης, Gretchen Anthony, υποψιάστηκαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε όταν έλαβαν κάποια περίεργα sms στα τέλη Μαρτίου. Τα μηνύματα ανέφεραν ότι η γυναίκα βρισκόταν σε απομόνωση μαζί με μια άλλη περίπτωση COVID-19. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε σύντομο διάστημα ότι η γυναίκα δεν νοσηλευόταν σε κάποιο νοσοκομείο της περιοχής ούτε η ασφαλιστική της εταιρεία ήταν ενήμερη για κάποια ενδεχόμενη νοσηλεία ή θεραπευτική αγωγή. Σύμφωνα με το WPEC που επικαλείται την αστυνομική αναφορά, ο 48χρονος μπήκε στο επίκεντρο της έρευνας από την αρχή. Ο David Anthony, είχε χωρίσει με την 51χρονη τον Φεβρουάριο και το λεξιλόγιο του ταίριαζε με τα μηνύματα που υποτίθεται ότι είχε στείλει στους φίλους της η γυναίκα για τον κορονοϊό.

Ένας γείτονας είπε στους αστυνομικούς ότι άκουσε μια κραυγή και μια γυναίκα να εκλιπαρεί λέγοντας “όχι,όχι, πονάει”. Σε ανακοίνωση του ΑΤ στο Facebook αναφέρεται ότι η έρευνα και τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν δείχνουν ότι ο σύζυγός της είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση της και την μετέπειτα δολοφονίας της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ