Κορονοϊός-Συγκλονίζει 33χρονη: Δεν περίμενα ότι δεν θα έβλεπα ξανά τη μητέρα μου

Συντετριμμένη είναι μία 33χρονη από το Έσεξ η οποία έχασε την 58χρονη μητέρα της από κορονοϊό. Όπως λέει η 33χρονη η τελευταία φορά που είδε τη μητέρα της ήταν μέσα στο ασθενοφόρο που θα τη μετέφερε στο νοσοκομείο στο οποίο και άφησε την τελευταία της πνοή μία εβδομάδα αργότερα.

“Ποτέ δεν πίστευα ή φανταζόμουν ότι η τελευταία φορά που θα έβλεπα τη μητέρα μου θα ήταν μέσα στο ασθενοφόρο. Και ότι η τελευταία φορά που θα τη χαιρετούσα θα ήταν την ώρα που έκλεινε η πόρτα του ασθενοφόρου. Δεν περίμενα ότι δεν θα την έβλεπα ποτέ ξανά”, είπε η 33χρονη Candice Blythe.

Η άτυχη 58χρονη αρχικά παρουσίασε βήχα και είχε έντονο το αίσθημα της κόπωσης. Τα συμπτώματα εκδηλώθηκαν δύο εβδομάδες αφότου είχε γιορτάσει την ημέρα της μητέρας με τις δύο κόρες της.

“Δεν περίμενε ότι θα τη νικήσει ο κορονοϊός. Γιατί στη ζωή της κατάφερε να ξεπεράσει πολλά και είχε επιβιώσει από τον καρκίνο του τραχήλου”, ανέφερε μεταξύ άλλων η 33χρονη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι κόρες της λάμβαναν ενημέρωση καθημερινά από το νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της 58χρονης έδειχνε σημάδια βελτίωσης μέχρι και τις 3 Απριλίου όπου άρχισαν να παρουσιάζονται προβλήματα σε διάφορα από τα όργανα της. Η γυναίκα πέθανε την ίδια μέρα από πολυοργανική ανεπάρκεια.Πηγή πληροφοριών: Daily MailΠηγή ΦΩΤΟ: Mercury Press & Media

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ