Κορονοϊός – Φρίκη στη Βρετανία: Έσφαξε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Ένας 71χρονος συνταξιούχος από τη Βρετανία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το ίδιο μαχαίρι έβαλε τέλος στη ζωή του. Το θύμα που έφερε τραύματα στον λαιμό και το κεφάλι βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος και ο 71χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι γείτονες του ζευγαριού παραδέχτηκαν ότι ο 71χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καραντίνα και τα μέτρα περιορισμού που είχαν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και πως έδειχνε ανήσυχος με τον εγκλεισμό του.

“Ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και έμεναν εδώ πάρα πολλά χρόνια. Τελευταία φορά τους είδα την περασμένη Δευτέρα όπου θα πήγαιναν για ψώνια και τους χαιρέτησα, αλλά δεν τους είδα να επιστρέφουν. Άκουσα ότι ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι για το αν θα έβρισκαν ότι ήθελαν να ψωνίσουν στα μαγαζιά εξαιτίας του κορονοϊού. Επίσης είχα ακούσει ότι ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για τα μέτρα περιορισμού που έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Ξέρω ότι είχε κάποια ασθένεια. Όλο αυτό το θέμα με τον κορονοϊό μάλλον τον έκανε να χάσει τον έλεγχο. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Οι αστυνομικοί δεν μας λένε τίποτα”, είπε ένας γείτονας.Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ