Κορονοϊός: Καλλιτέχνες γράφουν τραγούδια για τον ιό – ΒΙΝΤΕΟ

Δώδεκα καλλιτέχνες από τη Μαλαισία σε ένδειξη συμπαράστασης σε όσους νοσούν από κορονοϊό έγραψαν ένα τραγούδι το οποίο έχει τίτλο “You Are Not Alone”.

Η ιδέα ξεκίνησε από τον μουσικό παραγωγό Ong Peng Chu, ο οποίος απευθύνθηκε στον Κινέζο τραγουδοποιό Zhao Kai Yi για να συνθέσει το τραγούδι.

«Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουν την κατάσταση εδώ στην Κίνα. Ο Ong ήθελε να γράψω ένα τραγούδι για να δείξω ότι οι καρδιές μας είναι πάντα μαζί. Πολλοί άλλοι μπορεί να γράφουν παρόμοια τραγούδια, αλλά θέλουμε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι συνεργαζόμαστε χέρι-χέρι» δήλωσε ο Zhao σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα από την Κίνα.

Εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάσταση στην Κίνα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με αφορμή την παρουσίαση του τραγουδιού την περασμένη εβδομάδα ο Ong είπε: «Ως Κινέζοι στο εξωτερικό, ανησυχούμε πολύ, αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ. Έτσι, κυκλοφορήσαμε ένα τραγούδι με τίτλο “You Are Not Alone”, το οποίο θα έχει παγκόσμια εμβέλεια, ώστε οι Κινέζοι που βρίσκονται στην εντός της Κίνας να γνωρίζουν την υποστήριξή μας στις άοκνες προσπάθειές τους».

Μία άλλη ομάδα καλλιτεχνών στη Σιγκαπούρη για να δείξουν την αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους σε εκείνους που εργάζονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19 κυκλοφόρησαν το τραγούδι με τίτλο “The Light”.

Το τραγούδι συνέθεσε ο Jarrell Huang και η JJ Neo και το ερμηνεύουν οι Daryl-Ann, Desmond Tan, Fang Rong, Felicia Chin, James Seah, Liwani Izzati, Richie Koh και Sharon Shobana.

“Η κατάσταση με τον COVID-19 με ενέπνευσε στον να δημιουργήσω ένα τραγούδι που θα είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ελπίζω όλοι να ενθαρρυνθούν, να δουν το φως στο τέλος του τούνελ και να βρουν την δύναμη να ξεπεράσουν την κρίση όλοι μαζί” είπε ο Jarrell Huang.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ, channelnewsasia.com, thestar.com.my

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/CNA, OnMuseOfficial

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ