Χάρβεϊ Γουάινστιν: Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος μετά την καταδίκη του

Στο νοσοκομείο Bellevue στο Μανχάταν εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του πάλαι ποτέ ισχυρού κινηματογραφικού παραγωγού.

Ο Γουάινστιν ένιωσε πόνους στο στήθος, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ και παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και αργότερα σήμερα αναμένεται να τον επισκεφτούν οι δικηγόροι του, δήλωσε ο Τζούντα Ενγκελμάγερ.

Σημειώνεται πως εάν δεν είχε εισαχθεί στο Bellevue, ο Γουάινστιν θα οδηγείτο στη φυλακή Rikers Island της Νέας Υόρκης, καθώς χθες το δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον καταδίκασε για τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και του βιασμού.

Μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας χθες, ο Άρθρου Έινταλα, ένας από τους δικηγόρους του παραγωγού, περιέγραψε την αντίδραση του πελάτη του: «Είμαι αθώος. Είμαι αθώος. Πώς μπορεί αυτό να συμβεί στην Αμερική;».

Η ακροαματική διαδικασία για την ποινή του έχει οριστεί για την 11η Μαρτίου. Ο δικηγόρος του σκοπεύει να ασκήσει έφεση.

Ο Γουάινστιν βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως 25 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση. Επιπλέον, καταδικάστηκε για βιασμό, μια κατηγορία που επισύρει ποινή κάθειρξης έως 4 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ