Πνίγηκαν όταν το αυτοκίνητο τους έπεσε από φέρι μποτ – Τις βρήκαν αγκαλιασμένες στο πίσω κάθισμα

Δύο γυναίκες η Emma Afra 63 ετών και η Viviane Brahms 75 ετών, σκοτώθηκαν όταν το αμάξι τους γλίστρησε από ένα φέρι μποτ στο Fisher Island του Μαϊάμι και έπεσε στο νερό. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση οι δυο γυναίκες βρέθηκαν αγκαλιασμένες στο πίσω κάθισμα της Mercedes-Benz στην οποία επέβαιναν.

Οι δύο γυναίκες ανασύρθηκαν από δύτες οι οποίοι εντόπισαν το βυθισμένο όχημα, σύμφωνα με την Miami Herald.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως το ατύχημα συνέβη επειδή η οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά δεν έβαλε το αμάξι στο πάρκινγκ του φέρι μποτ και στη συνέχεια πάτησε κατά λάθος το γκάζι του αμαξιού. Οι μάρτυρες επεσήμαναν ότι είδαν ξαφνικά το αυτοκίνητο να επιταχύνει και να περνάει με ταχύτητα μέσα από ένα εμπόδιο, προτού βυθιστεί στα 52 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας υπογράμμισε το γεγονός πως το πλήρωμα του φέρι μποτ πάντα τοποθετεί ειδικά μπλοκ κάτω από τα λάστιχα των αμαξιών ώστε να τα εμποδίζουν από το να γλιστράνε, πράγμα το οποίο θεωρείται πως είχε γίνει και στην προκειμένη περίπτωση.

Οι δύο γυναίκες ήταν γνωστές στους κοινωνικούς κύκλους της περιοχής καθώς συμμετείχαν ενεργά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Οι συγγενείς των δύο άτυχων γυναικών δηλώνουν σοκαρισμένοι και πως προς το παρόν δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Miami Dade.

Φωτογραφίες: Miami Fire Rescue

Πηγή: people.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ