Προσκάλεσε τον βιαστή και δολοφόνο της στο σπίτι – Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το έγκλημα

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταγράφουν τη στιγμή που η 18χρονη Μέγκαν Νιούτον προσκαλεί τον 19χρονο Τζόσεφ Τρέβορ στο σπίτι της, εκεί όπου τη βίασε με αγριότητα και τη σκότωσε.

Η κάμερα καταγράφει και τη στιγμή που αυτός αποχωρεί λίγες ώρες μετά το έγκλημά του με αίματα στα χέρια του.

Η 18χρονη προπονήτρια ποδοσφαίρου πρότεινε στον 19χρονο, γιο πρώην αστυνομικού, να κοιμηθεί στο σπίτι της όταν της είπε ότι είχε πιει πολύ και ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν ήθελε να τον δουν οι γονείς του σ’ αυτήν την κατάσταση. Οι δύο νέοι μπήκαν στο διαμέρισμα της κοπέλας γύρω στις 3.45 το ξημέρωμα της 20ής Απριλίου.

Ο Τρέβορ βίασε δύο φορές τη 18χρονη, τη μαχαίρωσε εννέα φορές και την εγκατέλειψε να ψυχορραγεί. Ο ίδιος έφυγε δύο ώρες μετά.

Δείτε το βίντεο

Σε άλλο βίντεο εμφανίζεται ο δράστης του στυγερού εγκλήματος να περπατά χαλαρός και να πετά το κλειδί του σπιτιού της κοπέλας στο πάρκινγκ, ενώ σε άλλο βίντεο απεικονίζεται να περπατά στον δρόμο με αίμα στο δεξί του χέρι.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε κλαμπ στο Νιουκάστλ στις 19 Απριλίου. Η Νιούτον μόλις είχε τελειώσει από τη βάρδιά της στη δουλειά, γύρω στις 10 και πήγαινε σπίτι να αλλάξει για να γιορτάσει το σαββατοκύριακο της βρετανικής αργίας. Ο Τρέβορ ήταν φίλος της από το σχολείο. Καταδικάστηκε σε ισόβια κατηγορούμενος για τον βιασμό και τον φόνο της.

Ο 19χρονος ημι-επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είχε συλληφθεί νωρίτερα καθώς έπινε και έκανε χρήση κεταμίνης και πιθανόν και κοκαΐνης. Κατασχέθηκε η τσάντα με την κεταμίνη και ειπώθηκε ότι θα έπρεπε να επιστρέψει αργότερα.

Ώρες αργότερα η Νιούτον συνάντησε στην παμπ τον Τρέβορ και τον αναγνώρισε από το σχολείο. Της είπε ότι δεν είναι καλά να επιστρέψει σπίτι και εκείνη σε μία κίνηση ανθρωπιάς του προσέφερε στέγη να περάσει το βράδυ. Σύμφωνα με την έρευνα δεν υπήρξε κάποια σεξουαλική πρόταση από τη γυναίκα προς τον δράστη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που ακούστηκαν στο δικαστήριο, τη βίασε κατά φύσιν και παρά φύσιν, τη στραγγάλισε και τη μαχαίρωσε εννιά φορές στην πλάτη. Την εγκατέλειψε γυμνή και κατακρεουργημένη στο κρεβάτι.

Μετά το έγκλημα η αστυνομία βρήκε τον 19χρονο να κάθεται σε μια γέφυρα. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο απ’ όπου τον πήρε ο πατέρας του, πρώην αστυνομικός.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ