The Voice: Πέθανε παίκτρια στα 43 της χρόνια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στα 43 της χρόνια πέθανε η Νατάσα Στούαρτ, που συμμετείχε το 2019 στο The Voice της Αυστραλίας. Η γυναίκα έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Πέθανε στο νοσοκομείο του Αγίου Βικεντίου στο Σίδνεϊ. Το 2018 διαγνώστηκε με καρκίνο και υπεβλήθη σε χημειοθεραπείες επί 20 εβδομάδες.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στο αυστραλιανό 9Now ενθάρρυνε τις γυναίκες να προσέχουν την υγεία τους και να σπεύδουν για εξέταση αν παρατηρούν κάτι ασυνήθιστο. “Και ένα άτομο να εμπνεύσω να προσέξει την υγεία του, έκανα τη δουλειά μου” είχε πει τότε.

Η Στούαρτ ενθάρρυνε τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο να πολεμήσουν τη νόσο. “Θέλω να αποτελέσω παράδειγμα ότι μπορείς να είσαι δυντός, να ζεις τη ζωή σου και ν προχωράς, ό,τι και να συμβεί” είπε πει στο 9Now ενόψει της συμμετοχής της στο “The Voice”.

Η Στούαρτ μπήκε στην ομάδα της Ντέλτα Γκούντρεμ και έφθασε στους τελικούς. Όπως είχε επισημάνει σκοπό είχε με τη συμμετοχή της στο talent show να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τις νέες γυναίκες. Είχε ιστορικό καρκίνου μαστού στην οικογένειά της, αφού η μητέρα της πέθανε από τη νόσο όταν αυτή ήταν 14 χρονών.

Πριν από τη συμμετοχή της στο Voice είχε μία καριέρα 20 ετών στο τραγούδι αφού είχε κυκλοφορήσει και το προσωπικό της άλμπουμ το 2012 “Light This Fuse” ενώ έκανε φωνητικά στους Ντέλτα Γκούντρεμ, Μάικλ Μπόλτον, Μπόι Τζορτζ και άλλους.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ