Megxit: Η εντολή της βασίλισσας στους βοηθούς της – ΦΩΤΟ

Οι βοηθοί της βασίλισσας Ελισάβετ έχουν λάβει εντολή να ολοκληρώσουν το σχέδιο της οριστικής συμφωνίας με τον Χάρι και τη Μέγκαν μέσα στο σαββατοκύριακο, προκειμένου να ολοκληρωθεί το Megxit έως τη Δευτέρα οπότε θα γίνει νέα σύνοδος με τα ενδιαφερόμενα μέρη. Η νέα συνάντηση, που θα γίνει πάλι Δευτέρα, ανάγκασε τον πρίγκιπα Χάρι να παραμείνει στη Βρετανία και να καθυστερήσει την αναχώρησή του για τον Καναδά.

Βέβαια, το Παλάτι ακόμη δεν έχει δημοσιεύσει λεπτομέρειες μετά την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι παραιτούνται από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα. Πηγή είπε στη Mirror ότι οι συνομιλίες έφθασαν σε αδιέξοδο και πως υπάρχει τεράστια πίεση ώστε να υπάρξουν εξελίξεις έως το τέλος της εβδομάδας που μόλις ολοκληρώθηκε. Πρόσθεσε ότι ο μισός δρόμος έχει γίνει, υπαινισσόμενη ότι υπάρχει ενός είδους συμφωνία αλλά στην πραγματικότητα θα πάρει ακόμη και μήνες να διευκρινιστούν όλες οι λεπτομέρειες.

Οι ανώτεροι σύμβουλοι της βασίλισσας προτρέπουν σε μία εξονυχιστική εξέταση όλων των εταιρικών συμφωνιών για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Επεσήμαναν ότι υπάρχουν λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν φορολογικά ζητήματα, πνευματικά δικαιώματα και πνευματική περιουσία που πρέπει να διευκρινιστούν. Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επιστρέψει στον Καναδά τις επόμενες ημέρες αφού εκτέλεσε την τελευταία πριγκιπική του υποχρέωση στα Ανάκτορα, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ είναι ήδη στον Καναδά με τον οκτώ μηνών Άρτσι. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να διαφωνεί με την πόλη εγκατάστασής του με τον Χάρι να επιλέγει το Βανκούβερ και τη Μέγκαν το Τορόντο όπου ζούσε όταν γύριζε τη σειρά όπου πρωταγωνιστούσε και ήδη έχει συνδέσμους και διασυνδέσεις για να πραγματοποιήσει τα σχέδια που έχει.

Μετά τη σύνοδο κορυφής την προηγούμενη Δευτέρα στο Σάντρινγκχαμ, η βασίλισσα εθεάθη για πρώτη φορά, απαιτώντας από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να συνεχίσουν με τις υποχρεώσεις τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα όπως κι έγινε. Συνήθως παραμένει στο Σάντρινγκχαμ έως τις 6 Φεβρουαρίου, που είναι η επέτειος θανάτου του πατέρα της βασιλιά Γεωργίου Στ’.

Στο μεταξύ, αποκαλύφθηκε ότι η Ελισάβετ είναι πολύ δυσαρεστημένη από τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για την ανακαίνιση του Φρόγκμορ. Πηγές αναφέρουν ότι είναι έξαλλη με τα 2,4 εκατ. λίρες που ξοδεύτηκαν από χρήματα φορολογουμένων, ενώ τώρα το ζευγάρι προτίθεται να ζήσει στον Καναδά εγκαταλείποντας το ανακαινισμένο κτίσμα.

Πηγή: The Sun, Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ