Σιγκαπούρη: Εγκατέλειψαν μωρό στα σκουπίδια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών έξω από κτιριακό συγκρότημα στη Σιγκαπούρη και η αστυνομία αναζητεί τους γονείς. Το νεογέννητο βρισκόταν μέσα σε μια ματωμένη πλαστική σακούλα. Το εντόπισε όταν ένας 24χρονος δημόσιος οδοκαθαριστής που άνοιξε τον κάδο για να βγάλει τις σακούλες από τον κάδο απορριμματοφόρων άκουσε το κλάμα του μωρού.

Ο ίδιος μαζί με τους συναδέλφους του κάλεσαν τις αρμόδιες Αρχές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο βρέφος το οποίο μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες στην περιοχή και στους ορόφους του κτιριακού συγκροτήματος ώστε να εντοπίσει τους γονείς που πέταξαν το μωρό στα σκουπίδια. Αυτό το νεογέννητο που εγκαταλείφθηκε δεν είναι το πρώτο στη Σιγκαπούρη που έχει αυτήν τη μοίρα. Τα έτη 2018 και 2019 στη Σιγκαπούρη έχουν εντοπιστεί 16 βρέφη εγκαταλελειμμένα.

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης αμέσως δύο γυναίκες ενδιαφέρθηκαν να υιοθετήσουν το νεογέννητο. Η 40χρονη Σούζαν Ταν έστειλε email στην εφημερίδα The New Paper εκφράζοντας την επιθυμία της να προσφέρει ένα σπίτι στο μικρό. Ζει σε διαμέρισμα με τέσσερα δωμάτια, μαζί με τον σύζυγο και τις δύο κόρες της αλλά και με οικιακή βοηθό.

“Είναι πολύ θλιβερό που κάποιος πέταξε ένα μωρό στα σκουπίδια μ αυτόν τον τρόπο. Αν και είναι τραγικό, το μωρό είναι πολύ τυχερό που επιβίωσε. Είμαι πρόθυμη να το φροντίσω όσο χρειαστεί. Αν οι γονείς του εμφανιστούν και το θέλουν πίσω, είμαι πρόθυμη να τους το δώσω” είπε σε τηλεφωνική συνέντευξη. Πρόσθεσε ότι ενδιαφέρεται ακόμη και να το υιοθετήσει αν συμφωνήσει και ο άνδρας της.

Η δεύτερη γυναίκα, που κατονομάζεται ως κυρία Γουόνγκ είπε πως αν δεν βρεθεί κανείς να το φροντίσει, θα ήθελε να το αναλάβει η ίδια.Πηγή: Fox News, Πηγή φωτό: Reuters, StraitsTimes

Watch the latest video at <a href=”https://www.foxnews.com”>foxnews.com</a>

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ