Νεκρός μέσα σε καμινάδα εντοπίστηκε έφηβος – Ήταν αγνοούμενος περίπου έναν μήνα – ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα στην καμινάδα εγκαταλελειμμένου σπιτιού βρέθηκε νεκρός ο 14χρονος Χάρλεϊ Ντίλι που αγνοείτο από το σπίτι του εδώ και τρεις εβδομάδες.

Το αγόρι έφυγε από το σπίτι του στις 20 Δεκεμβρίου ντυμένο με ένα λεπτό φούτερ κάτω από το μπουφάν του παρά το γεγονός ότι στο Οχάιο επικρατούσαν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, για να πάει στο σχολείο.

Το πτώμα του βρέθηκε εγκλωβισμένο στην καμινάδα σε κοντινή εξοχική κατοικία που ήταν υπό ανακαίνιση, όταν η αστυνομία αποφάσισε να διενεργήσει έρευνα εκεί. Βρήκαν το μπουφάν του στον δεύτερο όροφο και τα γυαλιά μυωπίας δίπλα στην καμινάδα. Ήταν εγκλωβισμένος ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο του οικοδομήματος.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το αγόρι σκαρφάλωσε από την κεραία στη σκεπή και από εκεί μπήκε στην καμινάδα. Οι Αρχές χρησιμοποίησαν drone για να ελέγξουν την καμινάδα. Ένας ιατροδικαστής ήταν στον χώρο επί επτά ώρες. Το κτίριο είχε ελεγχθεί αρκετές φορές, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας και δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι υπήρχε κάποιος μέσα.

Η εξαφάνισή του αναφέρθηκε μία ημέρα μετά, αφού δεν εμφανίστηκε στο σχολείο. Το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπήρχαν νεότερα, όμως λίγες ώρες μετά εντόπισαν το πτώμα του στην καμινάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ