Μυστήριο πίσω από τον θάνατο του πρώην αρραβωνιαστικού της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον – ΦΩΤΟ – BINTEO

Με αποκλειστικό της δημοσίευμα η MailOnline αποκαλύπτει ότι ασθενοφόρο έσπευσε στο ξενοδοχείο της Φλόριντα όπου είχε καταλύσει ο Νικ Γκόρντον, πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, αφού δέχθηκε κλήση από μία άγνωστη γυναίκα.

Πυροσβέστες και διασώστες μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του ενώ η γυναίκα είχε εξαφανιστεί. Φέρεται να πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σε μία περίεργη τροπή που πήρε η υπόθεση, τα μέλη του ασθενοφόρου τον έχουν καταχωρίσει ως “Νικ Μπουλέρ” και όχι ως Νικ Γκόρντον όπως τον γνωρίζαμε, καθώς τελευταία είχε αποφασίσει να αλλάξει το όνομά του. Είχε κρατήσει απόλυτη μυστικότητα για το θέμα αλλά οι φίλοι του πιστεύουν ότι προσπαθούσε να λάβει αποστάσεις από το διαβόητο παρελθόν του και την τεράστια αποζημίωση των 36 εκατ. δολ. που κατέβαλε στο ίδρυμα της πρώην αρραβωνιαστικιάς του αφού βρέθηκε υπεύθυνος για τον θάνατό της το 2015.

Τα ευρήματα της νεκροψίας/νεκροτομής θα δημοσιοποιηθούν σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

“Την 1η Ιανουαρίου 2020 στις 5.15, αξιωματικοί της Μέτλαντ έφθασαν στο ξενοδοχείο Σέρατον σχετικά με άνδρα που δεν ανταποκρινόταν. Οι άνδρες κατάφεραν να μπουν στο δωμάτιο όπου πυροσβέστες και διασώστες άρχισαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε ως ο Νίκολας Μπουλέρ” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση “ο Νίκολας Μπουλέρ μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Altamonte Springs όπου κηρύχθηκε νεκρός. Η υπόθεση ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα του Μέτλαντ”.

Σύμφωνα με κλήση στην Άμεση βοήθεια που έχει στη διάθεσή του το ΤΜΖ αναφέρεται ότι ο Γκόρντον είχε μαύρη ουσία να βγαίνει από το στόμα του ενώ δεν ανέπνεε. “Ασθενής ετών 30, άνδρας, χωρίς αισθήσεις, δεν αναπνέει. Ο καλών σημείωσε ότι μαύρη ουσία έβγαινε από το στόμα του και πως δεν αναπνέει”.

Μετά τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα το 2015, ο Γκόρντον είχε συλληφθεί κάποιες φορές για απαγωγή και ενδοοικογενειακή βία κατά της επόμενης συντρόφου του Λόρα Λίαλ την οποία γρονθοκόπησε τόσο άγρια που νόμιζε ότι είχε πεθάνει.

Ο πατέρας του Γκόρντον, ωστόσο, επέμενε ότι τα Μέσα τον είχαν αδικήσει και τον χαρακτήριζαν εσφαλμένα νταή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ