Τραγωδία στην Αλαμπάμα – Νεκρές τρεις 16χρονες μαζορέτες σε τροχαίο – ΦΩΤΟ

Τρεις 16χρονες μαζορέτες σκοτώθηκαν τα Χριστούγεννα όταν η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκαν με δέντρο, στην Αλαμπάμα. Η Άντισον Μάρτιν, η Έμιλι Φάιν και η Κάσιντι Νταν μόλις είχαν φύγει από ένα σπίτι όπου διασκέδαζαν όταν το αυτοκίνητό τους εξετράπη της πορείας του.

“Δεν είμαστε σίγουροι για τον λόγο που η οδηγός έχασε τον έλεγχο αλλά συγκρούστηκε με μια οξιά” είπε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της περιοχής. “Μπορεί να πετάχτηκε ένα ελάφι μπροστά τους” πρόσθεσε.

Και οι τρεις έφηβες κάθονταν στο μπροστινό κάθισμα, ενώ άλλα δύο κορίτσια επέβαιναν στο αυτοκίνητο τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος. Ένα από τα κορίτσια στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο στο Μπίρμινγχαμ. Αναμένεται να αναρρώσει σύντομα. Η άλλη κοπέλα έφερε ελαφρά τραύματα.

Συγκλονίζει φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος που μετέδωσε το τοπικό δίκτυο WTVY-TV, καθώς από το τροχαίο απέμειναν μόνο λαμαρίνες και συντρίμμια.

Τα κορίτσια ήταν και στην ομάδα βόλεϊ του σχολείου αλλά συμμετείχαν σε πολλές σχολικές και άλλες δραστηριότητες της τοπικής κοινότητας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ