Βρετανία: Με τα μωρά τους στην ορκωμοσία της Βουλής – ΦΩΤΟ – BINTEO

Δύο βουλευτές των Εργατικών και μία των Τόρις έδωσαν άλλη έννοια στο “Μωρό της Βουλής” κατά την ορκωμοσία της νέας σύνθεσης της Βουλής των Κοινοτήτων καθώς εμφανίστηκαν στην τελετή φέροντας σε μάρσιπο τα νεογέννητα μωράκια τους.

Η Στέλα Κρίασι επέστρεψε στη Βουλή κρατώντας την κόρη της Χέτι στην αγκαλιά της μέσα σε μάρσιπο. Η Κρίσι είχε περιγράψει στο παρελθόν τον αγώνα της να αποκτήσει παιδί έπειτα από αρκετές αποβολές και υπερασπίζεται την ανάγκη το Κοινοβούλιο να γίνει πιο φιλικό απέναντι στην οικογένεια.

Επίσης, η βουλευτής των Τόρι, Κέμι Μπάντενοχ κρατούσε την κόρη της κοντά στο στήθος της κατά την ορκωμοσία των μελών της Βουλής. Η Μπάντενοχ, 39 ετών, έχει ήδη μία κόρη έξι ετών και έναν γιο τριών με τον σύζυγό της Χάμις να εργάζεται στο Σίτι.

Mία τρίτη βουλευτής κρατούσε επίσης τον ενός μηνός γιο της στον μάρσιπο την ώρα που διάβαζε τον όρκο της. Πρόκειται για την Έλι Ριβς των Εργατικών.

Ο όρος “Μωρό της Βουλής” αναφέρεται συνήθως στο νεότερο μέλος της Βουλής και πέρα από την παρουσία των δύο βρεφών, η νεότερη εκλεγμένη βουλευτής είναι η 23χρονη Νάντια Γουίτομ από την παράταξη των Εργατικών η οποία εξελέγη στην περιφέρεια του Νότινγκχαμ Ιστ.

Πηγή: Daily Mail, Πηγή φωτό: EPA, Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ