Μεταμφιέστηκε σε γυναίκα για να πάρει δίπλωμα οδήγησης για την… μητέρα του – ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη 43χρονος από την Βραζιλία που φόρεσε τα ρούχα της μητέρας του, προκειμένου να περάσει, για λογαριασμό της, τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης.

Συγκεκριμένα, η μεταμφίεση του άνδρα ως “Ντόνα Μαρία” περιλάμβανε ένα φλοράλ φόρεμα, περούκα με γκρίζα μαλλιά και μακιγιάζ, και κόκκινα νύχια, ώστε να μοιάζει στην μητέρα του όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην γίνει αντιληπτός.

Η 60χρονη μητέρα από το Πόρτο Βέλχο της Βόρειας Βραζιλίας, είχε αποτύχει στις εξετάσεις τρεις φορές.

Ο Χεϊτόρ Μάρτσιο Σκιάβε, ο οποίος εργάζεται ως μηχανικός, φαίνεται πως δεν έπεισε την εξεταστή πως ήταν γυναίκα. «Η μεταμφίεσή του δεν μου έκανε εντύπωση αρχικά γιατί είχα μόλις τελειώσει την πέμπτη εξέταση και δεν ήμουν συγκεντρωμένη» δήλωσε χαρακτηριστικά , η εξεταστής από την Βραζιλία, Αλίν Μεντόνσα.

“Ωστόσο, όταν μπήκα στο αμάξι και κάθισα δίπλα στον επίδοξο οδηγό, συνειδητοποίησα πως ήταν ένας άνδρας, ντυμένος γυναίκα”. Σύμφωνα με την εξεταστή, ο στοργικός γιος προδόθηκε από την ανδρική φυσιογνωμία του, την βαριά του φωνή αλλά και από την νευρικότητά του. “Έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε να είναι θηλυπρεπής και όσο πιο φυσικός γίνεται. Το μέικαπ του ήταν καλοφτιαγμένο και έδειχνε πολύ όμορφος”. Στην συνέχεια, αφού του ζητήθηκε ταυτότητα, η απάτη ξεσκεπάστηκε.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν σουρεαλιστικό», τόνισε η εξεταστής, η οποία μην μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της, κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Η είδηση έχει κάνει τον γύρω του κόσμου και έχει προκαλέσει εντυπώσεις με πολλούς να συντάσσονται υπέρ του συλληφθέντος γιου, σχολιάζοντας πως οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη “από αγάπη” για την μητέρα του.

Παρόλα αυτά, η ενέργεια του Βραζιλιάνου αποτελεί ποινικό αδίκημα. Έτσι, 43χρονος γιος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για πλαστοπροσωπία και εξαπάτηση δημοσίου υπαλλήλου.Δείτε τη φωτογραφία:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ