Σοκ στη Ρωσία: Παιδεραστής άρπαξε 9χρονη από τον δρόμο – Ήρωας έφηβος τον κατεδίωξε και έσωσε το παιδί – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ήρωα αναδείχθηκε ένας 16χρονος που έσωσε ένα κορίτσι εννέα ετών το οποίο άρπαξε από τον δρόμο ένας παιδεραστής. Ο έφηβος άκουσε τα κλάματα και τις φωνές της μικρής και έσπευσε να τη βοηθήσει.

Ο Βιάτσεσλαβ Ντοροσένκο περνούσε από δρόμο του Ιρκούτσκ της Ρωσίας μετά την προπόνηση μπάσκετ όταν είδε έναν άνδρα γύρω στα 50 να αρπάζει το κορίτσι και να το σπρώχνει να μπει στο αυτοκίνητό του.

Ο έφηβος είπε: “Την άκουσα να ουρλιάζει. Και είδα τον τρόπο που ο άνδρας την έσπρωχνε στο αυτοκίνητο. Το κορίτσι φώναζε “βοήθεια” Αμέσως πήγα προς τα εκεί και είδα τον μόνο ενήλικα άνθρωπο στον δρόμο, έτρεξα προς το μέρος του, του είπα τι είχε γίνει και μαζί τρέξαμε προς το αυτοκίνητο του απαγωγέα”.

Ο απαγωγέας είχε καταδικασθεί για βιασμό. Οι κάμερες ασφαλείας του δρόμου κατέγραψαν το περιστατικό. Στη συνέχεια μετά τη σύλληψή του παρουσία αστυνομικών έκανε αναπαράσταση της απαγωγής της 9χρονης.

Ο έφηβος αποτάθηκε σε έναν άνδρα για βοήθεια που μόλις είχε τελειώσει από τη βάρδια του στο εργοστάσιο που εργάζεται και εκείνη την ώρα ζέσταινε τη μηχανή του αυτοκινήτου. Μαζί κατεδίωξαν τον απαγωγέα, o οποίος όταν τους είδε να πλησιάζουν έβαλε μπροστά και άρχισε να απομακρύνεται.

Τότε ο έφηβος και ο άνδρας μπήκαν στο αυτοκίνητο και άρχισαν να καταδιώκουν το προπορευόμενο όχημα για να σώσουν το κορίτσι. Αποδείχθηκε τελικά ότι ο απαγωγέας είχε αποφυλακιστεί το 2017 μετά τη δεύτερη από τις δύο καταδίκες για βιασμό που είχε για τις οποίες εξέτιε ποινή.

Τελικά ο δράστης έφθασε σε αδιέξοδο και ο οδηγός του έκλεισε τον δρόμο εγκλωβίζοντάς τον. Αντιμετώπισαν τον απαγωγέα και απελευθέρωσαν το κορίτσι, ενώ ο απαγωγέας δικαιολογήθηκε ότι μπερδεύτηκε και νόμιζε πως ήταν η αδερφή του. Το κοριτσάκι έκλαιγε φοβισμένο και ο άλλος άνδρας πήγε να το βοηθήσει. Της έδωσε το τηλέφωνό του και εκείνη κάλεσε τη μητέρα της. Ο 28χρονος που βοήθησε στη διάσωση της μικρής τιμήθηκε από τη ρωσική αστυνομία. Ο έφηβος αναμένεται να παρασημοφορηθεί σε τελετή μπροστά στους φίλους του αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ