Έβαλε τον 11 μηνών γιο του ασπίδα για να γλιτώσει από τα πυρά – ΦΩΤΟ

Έβαλε τον 11 μηνών γιο του σαν ασπίδα μπροστά του όταν δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ προσπαθούσε να αγοράσει ναρκωτικά με πλαστά δολάρια. Το βρέφος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Εικάζεται ότι ο 25χρονος Νάφες Μονρό είχε μπροστά του το μωρό για να αποτρέψει τους ναρκοεμπόρους να τον πυροβολήσουν κατά τη συνδιαλλαγή. Καθόταν με το μωρό του, τη σύντροφό του και άλλον έναν άνδρα σε αυτοκίνητο όταν ο ένοπλος άνοιξε πυρ. Ο μικρούλης Γιαζίμ Μουνίρ Τζένκινς δέχθηκε τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι, το στήθος και τα οπίσθια.

Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνε τον γιο του μαζί για να αγοράσει ναρκωτικά, ενώ σύμφωνα με τις

Σύμφωνα με τις Αρχές, επίτηδες είχε το βρέφος μαζί επειδή θα χρησιμοποιούσε πλαστά χρήματα και οι ναρκοέμποροι εξοργίζονται όταν το αντιλαμβάνονται και αντιδρούν βίαια. Οπότε πήρε μαζί το παιδί εσκεμμένα ώστε να μην δεχθεί εκείνος τα πυρά.

Ο άνδρας συνελήφθη το Σάββατο και κατηγορείται για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο και για απροκάλυπτη έκθεση άλλου ατόμου σε κίνδυνο, του γιου του. Μετά την επίθεση, πήγε σε άλλο σπίτι αντί να μεταφέρει αμέσως το παιδί στο νοσοκομείο. Όταν πια πήγε το βρέφος στο νοσοκομείο, το παράτησε και δεν κοίταξε καν πίσω του. Το μωρό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Συνελήφθη και ο δράστης της επίθεσης, ο 29χρονος Φρανσίσκο Ορτίζ που κατηγορείται για απόπειρα φόνου και σχετικά αδικήματα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ