Δραματική διάσωση – Αστυνομικοί βοήθησαν παιδάκι που πνιγόταν με κρακεράκι – ΒΙΝΤΕΟ

Οι δύο αστυνομικοί στη Φλόριντα που κατάφεραν να δώσουν ένα παιδάκι ενός έτους, το οποίο πνιγόταν με κρακεράκι, περιγράφονται ως ήρωες από την οικογένεια του παιδιού.

Το βίντεο από την κάμερα που φορούν στη στολή τους οι αστυνομικοί δείχνει καρέ καρέ την προσπάθειά τους να σώσουν το παιδί ενώ η μητέρα του είχε πανικοβληθεί. Η Amanda Zimmerman βγήκε από το σπίτι της οικογένειας όταν ένα κομμάτι κράκερ κόλλησε στο λαιμό του γιου της και σταμάτησε να αναπνέει.

Η πανικοβλημένη μητέρα έκανε νόημα σε ένα περιπολικό που έτυχε να περνάει από την περιοχή. Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν να βοηθήσουν. 

Ο αστυνομικός έβαλε το παιδί στο γόνατό του και άρχισε να χτυπάει την πλάτη του παιδιού. Στη συνέχεια επιπλέον πέντε αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο για να βοηθήσουν.

“Δεν ανταποκρίνεται” λέει ο αστυνομικός ενώ συνεχίζει την προσπάθεια.

Δευτερόλεπτα μετά, ένας άλλος αστυνομικός λέει “το παιδί αρχίζει να γίνεται μοβ”. Οι αστυνομικοί δεν τα παρατάνε και συνεχίζουν τις προσπάθειες να τον κάνουν να αναπνεύσει. Οι κραυγές της μητέρας ακούγονται, ενώ φωνάζει και το όνομα του γιου της. 

Το παιδί που είχε σταματήσει να αναπνεύει για περίπου 10 λεπτά όπως είπε η μητέρα του, τελικά πήρε μια ανάσα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ