Σκελετός άνδρα βρέθηκε μαζί με τον νεκρό σκύλο του… από τύχη – ΦΩΤΟ

Σε έναν συνταξιούχο φούρναρη ανήκε ο σκελετός που βρέθηκε τυχαία μέσα σε διαμέρισμα σε οικοδομικό συγκρότημα που καιγόταν.

Ο άνδρας είχε πεθάνει πριν από οκτώ χρόνια. Ονομαζόταν Χάιντς Χ. και ήταν 59 χρονών. Δίπλα στον σκελετό του και σε ό,τι είχε απομείνει βρέθηκε ο νεκρός σκύλος του, που εικάζεται ότι πέθανε από πείνα στο διαμέρισμα στη Σέντεν στη δυτική Γερμανία. Οι πυροσβέστες που μπήκαν στο διαμέρισμα εκκενώνοντας το κτίριο, ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα, σύμφωνα με την Bild.

Σε περαιτέρω έρευνα που έγινε σχετικά με τον νεκρό άνδρα, αποκαλύφθηκε ότι το γραμματοκιβώτιό του ήταν γεμάτο επιστολές εδώ και οκτώ χρόνια ενώ το αυτοκίνητό του παρέμενε παρκαρισμένο έξω από το κτίριο. Τον είχαν δει ζωντανό τελευταία φορά το 2011.

Μία γειτόνισσα, η Αντζέλικα Χάβενερ είπε ότι είχε απευθυνθεί σε αρκετές Αρχές όταν αντιλήφθηκε τη δυσοσμία, αλλά κανείς, ούτε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου ούτε η αστυνομία διαπίστωσαν ότι η μυρωδιά προερχόταν από τη σήψη του νεκρού. Η ίδια είπε ότι αν και πίστευε ότι ο Χάιντς είχε έναν γιο, δεν επικοινώνησε μαζί του. Άλλη γειτόνισσα σημείωσε ότι ο άνδρας είχε χωρίσει πριν από χρόνια με τη σύζυγό του και έτσι θεωρούσε ότι έμενε αλλού.

σχολίασε κι εσύ