Σύννεφα πάνω από το Μπάκιγχαμ – Έγγραφα “καίνε” τον δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ – ΦΩΤΟ

Λίγες ώρες πριν από την αυτοκτονία του δισεκατομμυριούχου παιδεραστή Τζέφρεϊ Έπσταϊν ήρθαν στην δημοσιότητα έγγραφα αμερικανικού δικαστηρίου που “καίνε” τον πρίγκιπα Άντριου, δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά έγγραφα, ο πρίγκιπας, πρώην σύζυγος της Σάρα Φέργκιουσον. διασκέδαζε μέχρι πρω’ίας σε κλαμπ του Λονδίνου με τη 17χρονη Βιρτζίνια Ρόμπερτς.

Αν και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν επανειλημμένα αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς που αμαυρώνουν την προσωπικότητα του Δούκα του Γιορκ, η τότε ανήλικη υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας και εκείνη χόρευαν όλη τη νύχτα και ο άνδρας της ψιθύριζε διαρκώς ερωτόλογα στο αυτί. Ο πρίγκιπας που φωτογραφήθηκε τη δεδομένη στιγμή με το χέρι του γύρω από τη μέση της Ρόμπερτς, αρνήθηκε οτιδήποτε ανάρμοστο και ακόμη ότι έκανε σεξ μαζί της.

Περιγράφοντας την πρώτη από τις τρεις συναντήσεις που είχε η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, είπε ότι εκείνο το πρωινό την ξύπνησε η κοινή φίλη του Δούκα και του Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξουελ. “Περίμενε τη σειρά μου να τη ρωτήσω ‘τι κάνουμε;”. όταν το έκανα μου απάντησε με πειστικό ενθουσιασμό “πηγαίνουμε να αγοράσουμε καινούργια ρούχα”. Έκανε μια παύση για να δημιουργήσει σασπένς και πρόσθεσε: “για να πάμε για χορό με τον πρίγκιπα της Αγγλίας το βράδυ”. Ελπίζοντας να είναι κάποιος νεότερος απογοητεύτηκα όταν μου είπε ότι είναι ο Δούκας του Γιορκ. Την κοίταξα με ψεύτικη έκφραση έκπληξης και είπα “Τι; Ουάου. Τέλεια”.” περιγράφει την ημέρα της συνάντησης με τον πρίγκιπα η τότε 17χρονη.

Επισκέφθηκαν πολλές μπουτίκ διάσημων σχεδιαστών με τη Μάξουελ να συμβουλεύει την έφηβη να είναι ομιλητική και γεμάτη ενέργεια όταν συναντήσει τον Δούκα, αλλά οι παραινέσεις την κόμπλαραν, όπως η ίδια είπε. “Όσο έφθανε η στιγμή, το άγχος μου κορυφωνόταν. Όταν πια ετοιμάστηκα ήμουν ένα ράκος”,σημείωσε η Ρόμπερτς στα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η αμερικανική Δικαιοσύνη. Οι τρεις τους πήγαν σε εστιατόριο για δείπνο και μετά πήγαν σε κλαμπ. “Οι σωματοφύλακες του Άντριου περίμεναν απέξω όσο εμείς πήγαμε για χορό. Η προσοχή του πρίγκιπα ήταν στραμμένη πάνω μου. Χαμογελούσα χωρίς να γνωρίζω πώς να απαντήσω σε έναν ηλικιωμένο άνδρα με άσχημο χαμόγελο και απαίσιες κινήσεις. Ήταν ο πιο φριχτός χορευτής που έχω δει. Έπειτα από μία εφιαλτική ώρα επιτέλους καθίσαμε. Ο γαλαζοαίματος έσταζε από ιδρώτα” περιέγραψε την εμπειρία της η γυναίκα.

Στη συνέχεια οι τρεις τους επέστρεψαν στο σπίτι της Μάξουελ όπου η Ρόμπερτς ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με τον Δούκα στην μπανιέρα.

Το έγγραφο που κατατέθηκε από τους δικηγόρους της Μάξουελ, σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι η γυναίκα ψεύδεται, αναφέρει ότι η μπανιέρα ήταν πολύ μικρή για έναν άνδρα στο ύψος του πρίγκιπα Άντριου ώστε να απολαύσει το αφρόλουτρό του, πόσω μάλλον να κάνει και σεξ εκεί”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ