Εκτέλεσαν γνωστό ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του – Υποστήριζε ότι είχε δεχτεί απειλές από τον Όσκαρ Πιστόριους – ΦΩΤΟ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Μαρκ Μπάτσελορ, που στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές από τον Όσκαρ Πιστόριους, έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στο Γιοχάνεσμπουργκ από τα πυρά ανδρών που επέβαιναν σε μηχανές.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το απόγευμα της Δευτέρας δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανές του έκλεισαν τον δρόμο και τον τραυμάτισαν θανάσιμα πυροβολώντας τον μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Μαρκ Μπάτσελορ είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι ο Παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, που εκτίει ποινή κάθειρξης για τον φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ, τον είχε απειλήσει ότι θα του σπάσει τα πόδια.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Kaizer Chiefs και των Orlando Pirates υποστήριζε ότι ο Πιστόριους τον είχε απειλήσει γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την τότε σύντροφό του Σαμάνθα Τέιλορ.

Οι Αρχές της Νοτίου Αφρικής ερευνούν το κίνητρο των δραστών και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: SA Police, Dan Charity – The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ