Η πιο… πρόχειρη πρόσκληση γάμου και οι ιδιόρρυθμες απαιτήσεις της νύφης – ΦΩΤΟ

Viral έγινε το προσκλητήριο γάμου που έστειλε μία νύφη, η οποία προτίμησε να γράψει όλες τις οδηγίες της σε δύο εκτυπωμένες σελίδες χαρτί, πάνω στις οποίες έκανε και τις διορθώσεις της.

Η πρόσκληση ανέβηκε στο διαδίκτυο από κάποιον προσκεκλημένο. Η νύφη ξεκινά απολογούμενη που της πήρε καιρό να στείλει τις λεπτομέρειες. Αφού αναφέρεται εν συντομία σ’ αυτές, τότε αποκαλύπτει κάποια σοκαριστικά δεδομένα. Ζητεί από τους καλεσμένους να έρθουν φαγωμένοι καθώς δεν θα σερβιριστεί δείπνο, αλλά κουλουράκια. Μάλιστα, περιγράφει τους τέσσερις τύπους μπισκότων που θα έχουν την… τιμή οι καλεσμένοι να φάνε. Επίσης, όπως γράφει, η γαμήλια τελετή θα κινηματογραφηθεί live για τους άτυχους που δεν θα καταφέρουν να παραστούν. Στο τέλος, απαιτεί οι καλεσμένοι να αποφύγουν το χρώμα της σαμπάνιας και το ροζ σε οποιαδήποτε απόχρωση, καθώς το νυφικό της είναι έντονο ροζ με χρυσές λεπτομέρειες.

Βέβαια, όπως γράφει, τους φτάνει η αγάπη των καλεσμένων και δεν ζητεί δώρα, αλλά… δωρεές που θα χρηματοδοτήσουν το ταξίδι του γάμου. Απαιτεί από τους φίλους της να επικοινωνήσουν και να κλείσουν θέση γιατί διαφορετικά δεν θα τους κρατήσει καρέκλα και έτσι δεν θα μπορούν να μείνουν και στη δεξίωση, όπου, σημειωτέον, θα πιουν και άφθονο γάλα αμυγδάλου… άγλυκο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ