Νεκρός εντοπίστηκε γνωστός Youtuber – Είχε δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο μιλούσε για αυτοκτονία

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες των αμερικανικών Αρχών για τον εντοπισμό του 29χρονου Youtuber Etika τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Τετάρτη.

Σε ανάρτηση στο Twitter το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση ότι ο 29χρονος διάσημος gamer, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Desmond Amofah, εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τη Mirror, τα ίχνη του Etika χάθηκαν λίγο αφότου είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με τίτλο “I’m sorry”, όπου μιλούσε για αυτοκτονία περπατώντας κατά μήκος της γέφυρας του Μανχάταν. Σε δημοσίευμα του το CNN την Κυριακή ανέφερε ότι προσωπικά του αντικείμενα είχαν βρεθεί στη γέφυρα του Μανχάταν.

“Λυπάμαι που πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, λυπάμαι που σας έδιωξα όλους. Εκμεταλλεύτηκα πολλούς από εσάς, σας χειραγώγησα, σας είπα ψέματα. Δεν ξέρω τι με περιμένει από την άλλη πλευρά, αλλά είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω… Δεν έπρεπε να διώξω τόσους ανθρώπους από δίπλα μου. Τώρα δεν έχω κανένα. Δεν είχα αυτοκτονικές τάσεις στο παρελθόν”, έλεγε μεταξύ άλλων στο βίντεο ο Desmond Amofah.

Πηγή πληροφοριών: people.com, metro.co.uk, mirror.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ