Πυροβολισμοί σε πολυκατάστημα στην Καλιφόρνια – Τουλάχιστον ένας νεκρός – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πυροβολισμοί έπεσαν σε πολυκατάστημα στην Κορόνα της Καλιφόρνια με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του έπειτα από λογομαχία με τον φερόμενο δράστη ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποιοι άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά όταν ποδοπατήθηκαν προσπαθώντας να διαφύγουν.Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας της Κορόνα, ο δράστης διαπληκτίστηκε με έναν άνδρα τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε. Άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν, τα δύο από πυρά, ενώ ο δράστης, που επίσης τραυματίστηκε συνελήφθη. Όλοι τους οδηγήθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο. Ο διευθυντής της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο νεκρός είναι άνδρας.

Όπως μετέδωσε το ABC 7, αρκετοί αυτόπτες ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς ενώ έκαναν τις αγορές τους στο πολυκατάστημα. Οι υπάλληλοι εκκένωσαν τους χώρους και συγκεντρώθηκαν στην είσοδο περιμένοντας ενημέρωση από τους αστυνομικούς.

Αυτόπτες επίσης ανέφεραν ότι είδαν έναν άνδρα με κούρεμα μόχωκ να διαφωνεί με μια γυναίκα με παιδί και τότε άκουσαν οκτώ πυροβολισμούς, σύμφωνα με το Fox 26 News.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ