Άγρια επίθεση σε τουρίστρια στον Άγιο Δομίνικο – Την άφησαν ετοιμοθάνατη – ΦΩΤΟ

Σχεδόν τη στραγγάλισαν, την έδειραν και την άφησαν ετοιμοθάνατη σε μία άγρια επίθεση ενώ έκανε διακοπές σε θέρετρο στον Άγιο Δομίνικο.

Η 51χρονη Τάμι Λόρενς Ντάλεϊ από το Ντελάγουερ, μίλησε για τη φρίκη που βίωσε τον Ιανουάριο σε all-inclusive θέρετρο όπου έκανε διακοπές με τον σύζυγό της Κρίστοφερ και άλλο ένα ζευγάρι.

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook η γυναίκα μοιράζεται φωτογραφίες από τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπο μετά την επίθεση. Η γυναίκα, που έχει δύο παιδιά, νοσηλεύτηκε επί πέντε ημέρες στο τοπικό νοσοκομείο και έπρεπε να υποβληθεί σε επεμβάσεις για να επιδιορθωθούν οι τραυματισμοί, ενώ κάποιοι από αυτούς την ταλαιπωρούν ακόμη τέσσερις ημέρες μετά.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι δράστης της επίθεσης είναι υπάλληλος του ξενοδοχείου γιατί θυμάται ότι φορούσε στολή με το logo, ενώ η διοίκηση του ξενοδοχείου αρνείται να πάρει την ευθύνη.

Ήταν η δεύτερη ημέρα των διακοπών της γύρω στις 22.30 όταν βγήκε από το δωμάτιο για να τσιμπήσει κάτι και να βγάλει φωτογραφίες το φεγγάρι από την παραλία. Είπε στον σύζυγό της ότι επιστρέφει σε πέντε λεπτά αλλά τελικά εξαφανίστηκε για οκτώ ώρες. Ανέφερε ότι κάποιος τη χτύπησε από πίσω και ένιωσε τα χέρια του δράστη γύρω της καθώς την τράβαγε σε μια αποθήκη.

“Οι επόμενες οκτώ ώρες μου προκάλεσαν πόνο και φόβο” εξομολογείται η 51χρονη, που περιγράφει ότι αρκετές φορές έπεσε αναίσθητη καθώς τα δάχτυλα του δράστη τυλίγονταν ασφυκτικά γύρω από τον λαιμό της.

Αργότερα τη μετέφερε σε μια υπόγεια περιοχή όπου διαπερνούσαν απόβλητα νερά σε μια προσπάθεια να κρύψει το σώμα της και τους ήχους της επίθεσης. “Με κλώτσησε στο κεφάλι. Με χτύπησε με ένα μπαστούνι. Και μετά με στραγγάλιζε ξανά και ξανά μέχρι να πεθάνω. Μετά έριξε το σώμα μου σε περιοχή που έμοιαζε με τρύπα. Λιποθύμησα πολλές φορές στη διάρκεια της άγριας αυτής επίθεσης οπότε δεν έχω ιδέα τι μου έκανε στη διάρκεια. Κάπως επιβίωσα” τόνισε.

Ο σύζυγός της και οι φίλοι τους πήγαν τρεις φορές στη ρεσεψιόν αφού έλειπε τόσες ώρες και τότε άρχισαν να την αναζητούν οι άνδρες της ασφάλειας. “Ήταν μια κόλαση” είπε η Τάμι.Όπως αποκάλυψε, έχει ακόμη αρκετά θέματα, όπως νευρική βλάβη ενώ επισημαίνει και τα πανάκριβα έξοδα νοσηλείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ