Ο πρίγκιπας Χάρι εξομολογείται: Πώς με στιγμάτισε ο θάνατος της μητέρας μου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρίγκιπας Χάρι, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου του Άρτσι Χάρισον, έσπασε την άδεια πατρότητας και ταξίδεψε μέχρι την Ολλανδία και τη Χάγη όπου θα διοργανωθούν οι Αγώνες τραυματισμένων βετεράνων πολέμου, οι γνωστοί Invictus Games.

Πλέον, ως νέος πατέρας, αισθάνεται έτοιμος να μιλήσει για την απώλεια της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα καθώς τώρα, όπως είπε, έχει νέο στόχο και σκοπό. Ο πρίγκιπας είπε ότι ο Άρτσι έφερε μεγάλη χαρά σε πολύ κόσμο και πως είναι σαστισμένος από τα θαύματα που συμβαίνουν στον κόσμο.

Ο Δούκας του Σάσεξ δέχτηκε δώρα για τον νεογέννητο γιο του και έκλεψε τις καρδιές όλων με τον αυθορμητισμό και την ευαισθησία του.

Μιλώντας στον 31χρονο βετεράνο πολέμου Ντένις Βαν ντερ Στρουν, ο Χάρι είπε ότι είναι χαρούμενος που ο γιος του είναι τόσο ήσυχος μέχρι στιγμής ενώ στη συνέχεια του μίλησε για την αείμνηστη πριγκίπισσα: “Είπε ότι το να χάνεις τη μητέρα σου είναι σαν να χάνεις την ασφάλειά σου, πόσο το χρειάζεσαι αυτό ως γιος και πώς χάνεται αυτό όταν χάνεις τη μητέρα σου”.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail:

Δείτε εδώ το βιντεο

Δείτε εδώ το δεύτερο βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ