Σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία για τα social media – BINTEO

Μία φοιτήτρια από το Πανεπιστήμιο Φόρνταμ ανέβασε βίντεο στο Snapchat λεπτά προτού πέσει στο κενό μέσα σ’ ένα καμπαναριό, στην προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία για τα social media.

Η Σίντνεϊ Μόνφραϊς, 22 ετών, μπήκε κρυφά μαζί με κάποιους φίλους της μέσα στον Πύργο του ρολογιού στο πανεπιστήμιό της, τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλοι μαζί είχαν δειπνήσει σε ένα εστιατόριο και αποφάσισαν να ανέβουν στον πύργο σαν “ιεροτελεστία” για την αποφοίτησή τους τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τους New York Times, αμέσως μόλις ανέβηκαν τις σκάλες που οδηγούσαν στην κορυφή του πύργου, η κοπέλα ανέβασε βίντεο στο Snapchat. Οι φίλοι της είπαν ότι ανυπομονούσε να βγάλει μια ωραία φωτογραφία από τον ορίζοντα για να αναρτήσει στη σελίδα της στο Instagram. Δεν είναι ακριβώς σαφείς οι συνθήκες του δυστυχήματος, αλλά φέρεται η κοπέλα να έχασε την ισορροπία της και να έπεσε από ένα άνοιγμα στο κενό

Κατά την πτώση, η κοπέλα έμεινε αναίσθητη ενώ οι νοσηλευτές δυσκολεύτηκαν να φέρουν το φορείο στο σημείο όπου εκείτετο καθώς η σκάλα ήταν πολύ στενή. Τελικά, έγινε αεροδιακομιδή από ένα παράθυρο. Μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κηρύχθηκε νεκρή.

Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, είχε χτυπήσει το κεφάλι της, ανέφερε πηγή στη New York Post. Άλλη ανέφερε ότι πολλοί τελειόφοιτοι κάνουν αυτήν την ιεροτελεστία της διέλευσης πριν από την αποφοίτησή τους.

Η Μονφράις ήταν φοιτήτρια δημοσιογραφία και εκπαιδευόταν ως εσωτερική στο InStyle.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ