Αυτή είναι η θέση εργασίας που πολλοί ονειρεύονται

Δωρεάν ταξίδια ανά τον κόσμο, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και κοσμική ζωή θα απολαμβάνει ο τυχερός που θα επιλέξει ένας αυτοδημιούργητος κροίσος για βοηθό του.

Παράλληλα θα βάζει στην τσέπη του τουλάχιστον 45.650 ευρώ τον χρόνο, χωρίς να υπολογίζεται η ασφάλιση την οποία θα πληρώνει ο 26χρονος εκατομμυριούχος από την Αυστραλία.

Ο 26χρονος Μάθιου Λεπρ δημιούργησε την περιουσία του μέσω του διαδικτυακού εμπορίου και τώρα γυρίζει τον πλανήτη προωθώντας τις επιχειρήσεις του και παραδίδοντας μαθήματα επιτυχίας σε όποιον θέλει να του μοιάσει.

Την περασμένη χρονιά ταξίδεψε από το Σίδνεϊ, όπου είναι η βάση του, στο Ντουμπάι, στη Χαβάη και την Ιαπωνία, διαμένοντας σε κάθε προορισμό αρκετούς μήνες. Ο εκατομμυριούχος δήλωσε ότι αναζητεί βοηθό που θα τον συνοδεύει στα ταξίδια του και θα πάρει από πάνω του ένα σημαντικό μέρος των αυξημένων εργασιακών υποχρεώσεών του.

“Το να ταξιδεύω ενώ εργάζομαι μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μία ιδανική ζωή και θέλω να δώσω σε κάποιον την ευκαιρία να κάνει το ίδιο, δίπλα μου”, δήλωσε ο Περθ.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ