Επεισοδιακή πρόταση γάμου: Είπε ναι αλλά το πήρε πίσω

Αιματηρές οικονομίες έκανε ένας άνδρας για να προσφέρει στη σύντροφό του το ταξίδι των ονείρων της. Έφυγαν από τη Βρετανία και ταξίδεψαν απ’ άκρη σ’ άκρη στο Βιετνάμ.

Έπειτα από 15 ημέρες το ζευγάρι έφθασε στην Καμπότζη. Και εκεί. στο δωμάτιο ξενοδοχείου με την υπέροχη θέα ο άνδρας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Εκείνη είπε το “ναι” και μπήκε να κάνει ντους. Και όταν βγήκε είχε δάκρυα στα μάτια. Απέρριψε την πρόταση γάμου και του ζήτησε να την επαναλάβει σε μια πιο εξωτική τοποθεσία ώστε να πει το ναι και να την μείνει αξέχαστο το ειδυλλιακό τοπίο.

Ο άνδρας σοκαρισμένος από τη συμπεριφορά της συντρόφου του δημοσιοποίησε τον προβληματισμό του στο διαδίκτυο. Όπως είπε το ταξίδι αυτό ήταν όνειρο ζωής δικό της. Εκείνος συγκέντρωσε τα χρήματα και της το έκανε δώρο χαρίζοντάς της όλες τις πολυτέλειες με πεντάστερα ξενοδοχεία και όλα όσα εκείνη επιθυμούσε. Το πρωινό στην Καμπότζη είχαν πάει ορειβασία και επισκέψεις στους εντυπωσιακούς ναούς της πόλης. Επέστρεψαν στο δωμάτιο του πεντάστερου ξενοδοχείου τους και καθώς ήταν μόνοι τους, της έκανε την πρόταση γάμου προσφέροντάς της μάλιστα ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας πάνω από 9.000 ευρώ. Εκείνη είπε ναι, τον φίλησε και μπήκε να κάνει ντους. Αυτός, όπως εκμυστηρεύτηκε χάρηκε και σχεδίαζε την επόμενη μέρα να πάνε στους καταρράκτες για να το γιορτάσουν.

Ωστόσο, η μνηστή του βγήκε από το μπάνιο κλαίγοντας λέγοντας ότι δεν ήθελε να θυμάται πως η πρόταση γάμου έγινε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. “Την πήγα στην άλλη άκρη του πλανήτη, εκπλήρωσα κάθε επιθυμία της, πραγματοποίησα κάθε όνειρό της στην ενήλικη ζωή της και εκείνη ήθελε να της ξανακάνω την πρόταση αλλά καλύτερα την επόμενη φορά για να μου πει ναι. Αισθάνθηκα ότι με χρησιμοποίησε. Δεν έπρεπε να πειράζει ότι η πρόταση δεν έγινε ακριβώς όπως θα ήθελε. Ήμουν εγώ και το κοινό μας μέλλον στα οποί έλεγε ναι και όχι στον τρόπο που έγινε η πρόταση” ανέφερε πικραμένος ο άνδρας για να λάβει τη συμπαράσταση των χρηστών του διαδικτύου.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ