Δίωξη κατά σέξι Ρωσίδας για… διαφθορά ανηλίκων – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μοντέλο του instagram από τη Ρωσία που μόλις αποφυλακίστηκε αντιμετωπίζει νέα ποινή φυλάκισης κατηγορούμενη για.. διαφθορά ανηλίκων.

Η σέξι 24χρονη Ρωσίδα οδηγούσε χωρίς δίπλωμα τον περασμένο Μάιο, ενώ όταν τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί τους πρότεινε ερωτικό τρίο για να κάνουν τα στραβά μάτια στο παράπτωμά της, σύμφωνα με την Komsomolskaya Pravda. Εκείνοι ωστόσο απέρριψαν την προσφορά της και τη συνέλαβαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άρπαξε την αναφορά του αστυνομικού και τους κλώτσησε προσπαθώντας να διαφύγει οργισμένη, Η γυναίκα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση.

Έπειτα από πέντε μήνες, όπου η Κίρα Μάγιερ καταγγέλλει ότι δέχτηκε επιθέσεις για την εμφάνισή της από τις συγκρατούμενές της με μία από αυτές να της ρίχνει και καυτό νερό στο στήθος, απελευθερώθηκε και προχώρησε σε μία ιδιότυπη διαμαρτυρία. Φορώντας αστυνομική στολή επεδείκνυε το γυμνό στήθος της στους διερχόμενους σε δρόμους της Μόσχας. Μάλιστα, το μοντέλο παρακινούσε ακόμη και ανηλίκους να αγγίξουν τα στήθη της. Με αυτόν τον τρόπο, είπε, ήθελε να διαμαρτυρηθεί για τους διεφθαρμένους αστυνομικούς, όπως δήλωσε.

Τώρα αντιμετωπίζει νέα απειλή για φυλάκιση καθώς κατηγορείται για διαφθορά ανηλίκων αλλά και γιατί φορούσε αστυνομική στολή χωρίς να έχει άδεια. Μαζί της διαδήλωνε και ένας μπλόγκερ που ονομάζεται Αλεξάντερ Ντογκονιάεφ.

Αρχικά πρότεινε σε άνδρες που βρίσκονταν στην περιοχή να αγγίξουν τα στήθη της αλλά όταν εκείνοι την απέρριψαν επέστρεψε καλώντας ανηλίκους. Εκείνοι συμμετείχαν με χαρά στην εκστρατεία του μοντέλου και αυτό μπορεί να το πληρώσει ακριβά η 24χρονη σύμφωνα με τη Vesti.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ