Το Παλάτι περνά στην αντεπίθεση – Απαντά με μήνυση στις διαρροές του πατέρα της Μέγκαν

Στα Μέσα διέρρευσε ο Τόμας Μαρκλ την επιστολή που του έστειλε τον Αύγουστο η Μέγκαν, εκλιπαρώντας τον να μην την κατηγορεί και να μην επιτίθεται στον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, καθώς της έκανε κακό και πυροδοτούσε νέες συκοφαντίες εναντίον της. Ο ίδιος έδωσε σε εφημερίδα ένα μέρος της επιστολής και ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει και άλλο κομμάτι, όπως άφησε να εννοηθεί. Η Μέγκαν του είπε ότι με τη συμπεριφορά του της ράγισε την καρδιά και του ζήτησε να σταματήσει να δημιουργεί περισσότερο πόνο.

Το Παλάτι, σε μία κίνηση να προστατεύσει τη Δούκισσα του Σάσεξ, που διέρχεται τον έβδομο μήνα κύησης και γίνεται για άλλη μια φορά στόχος επιθέσεων, αποφάσισε να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες κατά του πατέρα της.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκαιο, η Μέγκαν είναι η πνευματική ιδιοκτήτρια της ιδιόχειρης επιστολής που μόλις δημοσιεύτηκε, οπότε έχει κάθε δικαίωμα να κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα της. Τα Ανάκτορα συμβουλεύονται ειδικούς νομικούς ώστε να χειριστούν το λεπτό ζήτημα, σύμφωνα με την Telegraph.

Η 53χρονη κόρη του Τομας Μαρκλ είπε ότι το γράμμα της Μέγκαν είναι πολύ άσχημο και πως ο πατέρας της ετοιμάζεται να δώσει και περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα. Ο ίδιος ο Μαρκλ απάντησε με δική του επιστολή αρνούμενος ότι επιτέθηκε ουδέποτε στον πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ