Φρίκη: Σκότωσε με 14 μαχαιριές το νεογέννητο κοριτσάκι της και πέταξε το πτώμα στα σκουπίδια – ΦΩΤΟ

Σε ισόβια καταδικάστηκε μία γυναίκα που αφού γέννησε το μωρό της στο μπάνιο του σπιτιού της στο Μάντσεστερ, το μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Η Ρέιτσελ Τούνστιλ που εργάζεται ως αναπληρώτρια διευθύντρια σε κέντρο ψυχικής υγείας καθώς έχει πτυχίο στην Εγκληματική Ψυχολογία, γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της ένα κοριτσάκι.

Ζήτησε από τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της ψαλίδι και μετά αφού κλειδώθηκε στο μπάνιο μαχαίρωσε το νεογέννητο 14 φορές, σε στήθος, πλάτη και λαιμό, ενώ ο σύντροφός της αμέριμνος έπαιζε βιντεογκέιμ στο σαλόνι του διαμερίσματός τους. Η γυναίκα στη συνέχεια έβαλε το πτώμα σε μία σακούλα, έπειτα σε άλλη μία και μετά το έριξε στον κάδο απορριμμάτων στην κουζίνα. Επέστρεψε στο μπάνιο και το καθάρισε χωρίς να αφήσει ίχνος αίματος. Στην πρώτη δίκη που έγινε πριν από επτά εβδομάδες, η γυναίκα κρίθηκε ένοχη ενώ μόλις χθες αναγνώστηκε η καταδικαστική ποινή της σε ισόβια, με ελάχιστη ποινή κάθειρξης τα 17 χρόνια.

Η Ρέιτσελ είπε στον σύντροφό της που αγνοούσε τα γεγονότα ότι είχε αποβάλει και του ζήτησε να την πάει στο νοσοκομείο. Εκεί είπε ότι ήταν εννέα εβδομάδων και πως είχε αποβάλει. Ωστόσο, όταν την εξέτασαν, έγινε αντιληπτό ότι μέσα της έφερε ακόμη τον πλακούντα και μέρος του ομφάλιου λώρου. Η αστυνομία κλήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σε έρευνα που έγινε σπίτι της ανακαλύφθηκε το πτώμα του μωρού.

Σύμφωνα με τον δικαστή, το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο αλλά απόφαση της στιγμής. Η ίδια πάσχει από Σύνδρομο Αυτιστικής Διαταραχής. Ο πατέρας του βρέφους ήταν συντετριμμένος καθώς δήλωσε ότι ήθελε να γίνει πατέρας και πως δεν είχε ιδέα, ενώ έδωσε μάχη να νικήσει τις τύψεις του επειδή ήταν αυτός που έδωσε το ψαλίδι στη Ρέιτσελ για να εκτελέσει το έγκλημά της.

Πηγή: Mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ