Η Γελένα μπλεγμένη σε… σκάνδαλο και με τις Καρντάσιανς – ΦΩΤΟ

Η Γελένα Καρλέουσα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο λόγω του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται ο Όγκνιεν Βράνιες. Τις τελευταίες μέρες σε Βοσνία, Σερβία, Βέλγιο και όχι μόνο έχει γίνει πρώτο θέμα η ιστορία του ερωτικού σκανδάλου.Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σέρβα τραγουδίστρια εμπλέκεται σε σκάνδαλο. Κάποια χρόνια πριν, τα media την έκαναν πρωτοσέλιδο ελέω των Καρντάσιανς.

Τι ακριβώς είχε συμβεί; Η Γελένα κατηγόρησε τις αδερφές Καρντάσιανς ότι… κλέβουν το στυλ της. Πως ντύνονται όπως αυτή, βάφονται όπως αυτή, φτιάχνουν τα μαλλιά τους όπως αυτή.Για την ακρίβεια, κατηγόρησε τους στυλίστες των Καρντάσιανς πως κάνουν όλα αυτά προκειμένου να της… μοιάσουν.Και το έκανε και δημόσια, δίκην παιχνιδιού. Ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφίες δικές της και της Καρντάσιαν και βάζοντας τον κόσμο να… καταλάβει ποια είναι αυτή και ποια η Καρντάσιαν.

Το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις σε όλο τον κόσμο, αφού ότι αγγίζει τις Καρντάσιανς γίνεται αμέσως viral. Εκείνες απάντησαν λέγοντας πως η Γελένα είναι αυτή που τις αντιγράφει, αλλά μάλλον δεν είχαν δίκιο. Διότι πρώτα η Σέρβα φορούσε συγκεκριμένα ρούχα και μετά εμφανίζονταν αυτές.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ