Κεραυνοβόλος έρωτας για 40χρονο οδηγό λεωφορείου με μία 17χρονη – ΦΩΤΟ

Ο Κάι και η Λόρα ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα παρά τα 23 χρόνια που τους χωρίζουν και παρά τον “πόλεμο” που δέχθηκαν από τις οικογένειές τους.

Εκείνη έπαιρνε το λεωφορείο που οδηγούσε εκείνος στο Σελμ της Γερμανίας κάθε μέρα και δεν μπορούσε να ομολογήσει την έλξη που αισθανόταν για τον 40χρονο οδηγό. Κάποια στιγμή τον εντόπισε στο facebook και του έκανε αίτημα φιλίας. Κανόνισαν να πάνε για καφέ και εκεί μιλώντας ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον. Εκείνη ήταν μόλις 17 χρονών, αλλά κανείς από τους δύο δεν νοιάστηκε για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χώριζε.

Αποφάσισαν να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους. Η οικογένειά της δεν της μιλούσε επί έναν χρόνο καθώς δεν μπορούσε να αποδεχθεί τη σχέση της με έναν μεγαλύτερο άνδρα. Ακόμη, τρία χρόνια μετά δεν μιλούν στον σύντροφο της κόρης τους.

Κι αν και η Λόρα δεν φάνηκε να δίνει σημασία στην κριτική που δέχονταν οι δυο τους, ο Κάι ήταν πιο επιφυλακτικός για το τι θα έλεγε ο κόσμος.

Πλέον, εκείνη είναι 20 χρονών κι αυτός 43. Μένουν μαζί και αντέχουν τα πάντα. Η Λόρα τού στάθηκε όταν ο Κάι έπαθε έμφραγμα τον Απρίλιο και είναι αποφασισμένη να μείνει κοντά του πάνω και πέρα από κάθε εμπόδιο.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ