Σοκαριστική αποκάλυψη για διάσημο καλλιτέχνη: Τον είδα να κάνει σεξ με μια 15χρονη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί αφιερωμένο στον γνωστό καλλιτέχνη R Kelly. Ανάμεσα σε όσα λέγονται και αποκαλύπτονται είναι και η μαρτυρία μίας από τις κοπέλες των φωνητικών η οποία καταγγέλλει ότι είδε τον 27χρονο εκείνη την εποχή καλλιτέχνη να κάνει σεξ με τη 15χρονη τραγουδίστρια Αλάια.

Όπως λέει η Γιοβάντε Κάνινγκχαμ σύμφωνα με το αμερικανικό People, “ήμασταν τότε στον δρόμο με την Αλάια. Σε ένα λεωφορείο δεν υπάρχουν πολλοί ιδιωτικοί χώροι. Υπάρχουν κουκκίδες που έχουν μικρές κουρτίνες τις οποίες τραβάς όταν κοιμάσαι το βράδυ. Έτσι, ένα βράδυ καθόμαστε όλοι στις κουκκίδες μας με τις κουρτίνες ανοιχτές, μιλάμε και γελάμε όταν άνοιξε η πόρτα της κεντρικής κρεβατοκάμαρας του λεωφορείου και βλέπουμε τον Ρόμπερτ να κάνει σεξ με την Αλάια” εξομολογείται σοκαρισμένη. Όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς είδαν είπε: “Πράγματα που οι ενήλικες δεν θα έπρεπε να κάνουν με ένα παιδί. Μπορώ να πω ότι άνθρωποι ακόμη υποφέρουν με πράγματα που έγιναν πριν από 20 χρόνια”.

Εκείνη τη χρονιά, το 1994, ήταν έντονες οι φήμες ότι ο Κέλι παντρεύτηκε την Αλάια αν και οι δύο το είχαν διαψεύσει. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 12 ετών και έκανε την παραγωγή των άλμπουμ της. Ωστόσο, ανακαλύφθηκε και πιστοποιητικό γάμου όπου η 15χρονη Αλάια φερόταν να είναι 18. Οι γονείς της ακύρωσαν αυτό το πιστοποιητικό έναν χρόνο μετά. Ο ίδιος επέμενε ότι ήταν απλώς καλοί φίλοι. Η Αλάιαα σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα όταν ήταν 22 χρονών.

Το βίντεο από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ