Σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Ξεκληρίστηκε οικογένεια ομογενούς – Τους δολοφόνησαν και έκαψαν την έπαυλη – ΦΩΤΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στο Νιου Τζέρσεϊ, ο περίεργος θάνατος της οικογένειας μιας ομογενούς σε έπαυλη που στη συνέχεια πυρπολήθηκε.

Η Ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη και όλα τα μέλη της οικογένειάς της, ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά, βρέθηκαν νεκρά στα συντρίμμια της έπαυλης στο Νιου Τζέρσεϊ που κάηκε την περασμένη Τετάρτη

Σύμφωνα με τις Αρχές, όπως γράφει το ekirikas.com, τα μέλη της οικογένειας, σκοτώθηκαν πριν η οικία παραδοθεί στις φλόγες, ενώ ο αδερφός του ιδιοκτήτη συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό στο δικό του σπίτι.

Τα δύο παιδιά της Τζένιφερ Καρύδη βρέθηκαν μαχαιρωμένα σε ένα από τα σαλόνια του σπιτιού, ενώ στον κήπο της βίλας βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι, ο 50χρονος σύζυγος της και πατέρας των παιδιών της.

Μοναδικό στοιχείο για το ποιός θα μπορούσε να είναι ο φονιάς και ο εμπρηστής, είναι ότι επτά ώρες πριν ξεσπάσει η φωτιά στο σπίτι της Καρύδη, μεγάλη πυρκαγιά κατέκαιγε το σπίτι του Πολ Κανεϊρο, του αδελφού και συνεταίρου του νεκρού πλέον συζύγου της Καρύδη.

Ο Πολ Κανέιρο έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι πήγε να κάψει και την δική του οικογένεια μέσα στο του πολυτελές σπίτι.

Τα δύο αδέλφια είχαν από κοινού εταιρεία απεντόμωσης κτιρίων. Και ίσως να είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους αγεφύρωτες διαφορές, που οι οικογένειές τους αγνοούσαν.

Ο μόνος που μπορεί να μιλήσει για το τραγικό τέλος της Τζένιφερ Καρύδη, των παιδιών της και του άντρα της είναι ο κουνιάδος της, που ακόμα δεν έχει μιλήσει και αρνείται να το κάνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ