Εγκαταλείπουν τη Βρετανία γιατί κινδυνεύει η ζωή τους από τους κακοποιούς – ΦΩΤΟ

Η οικογένεια ενός νεαρού Ρουμάνου πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα της μετά τη δολοφονία του 21χρονου συγγενή τους που είχε μεταναστεύσει στο Λονδίνο τρεις εβδομάδες πριν από τον θάνατό του.

“Αν πεις το λάθος πράγμα στο λάθος άτομο κινδυνεύεις να βρεθείς νεκρό” λέει η αδερφή του που θεωρεί τη Βρετανία πολύ επικίνδυνη για τη ζωή της.

Ο 21χρονος Μπενιαμίν Πιενκγί περπατούσε σε κεντρική περιοχή στο ανατολικό Λονδίνο όταν πέντε κλέφτες τον κατεδίωξαν και τον μαχαίρωσαν γιατί απλώς επιζητούσαν καβγά.

Η αδερφή του θύματος Γιούλια που ζούσε με τον Μπενιαμίν είπε πως η τραγωδία αυτή της άλλαξε την οπτική της για τη ζωή στη βρετανική πρωτεύουσα.

“Συνειδητοποίησα ότι φριχτά πράγματα μπορεί να συμβούν σε ένα κλείσιμο των βλεφάρων” πρόσθεσε μιλώντας στο BBC

Οι δηλώσεις της έρχονται σε στιγμή που τρεις άνθρωποι δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή αφού δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στους δρόμους του Λονδίνου σε ξεχωριστά περιστατικά, μέσα σε 24 ώρες.

Την Τρίτη, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι θάνατοι από μαχαίρωμα στη Βρετανία έφθασαν τους 250, με τους πέντε από αυτούς να συμβαίνουν σε μόλις 7 ημέρες στο Λονδίνο.

Αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες σε πέντε άνδρες για τον θάνατο του νεαρού Ρουμάνου.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ