Ένας ομογενής πίσω από τον φόνο του διαβόητου αρχινονού της Βοστώνης – ΦΩΤΟ

Ένας ομογενής φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του διαβόητου γκάνγκστερ Γουάιτι Μπάλτζερ, που υπήρξε αρχινονός της μαφίας της Βοστώνης.

Είχε καταδικαστεί για τον φόνο 11 ανθρώπων και εξέτιε ισόβια κάθειρξη. Μόλις είχε μεταφερθεί στη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Δυτικής Βιρτζίνια όταν έπεσε θύμα δολοφονίας στα 89 του χρόνια. Στο στόχαστρο των Αρχών είναι ένας συγκρατούμενός του με διασυνδέσεις στη Μαφία. Ατός φέρεται να είναι ο 51χρονος Φώτιος Φρέντι Γκίας.

Ο ΜΠάλτζερ είχε τη φήμη του “ποντικού” του FBI, που έδινε δηλαδή πληροφορίες στην ομοσπονδιακή υπηρεσία. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα ο Γκίας μισούσε τους “ποντικούς”. Αν και η αιτία θανάτου δεν έγινε γνωστή, πηγή ανέφερε στους New York Times οτι ο Μπάλτζερ ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Ο συνήγορός του Χανκ Μπρέναν είπε ότι ο ισοβίτης είχε έναν τραυματισμό στον γοφό του και μεταφερόταν με αμαξίδιο όταν δέχθηκε την επίθεση.

Ο Γκίας και ο αδερφός του έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για σειρά βίαιων εγκλημάτων, περιλαμβανομένου και του φόνου του Αδόλφο “Μεγάλου Αλ” Μπρούνο. ενός Γενοβέζου νονού που δολοφονήθηκε σε πάρκινγκ στο Σπρίνγκφιλντ της Μασσαχουσέτης το 2003.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ