Τη χάρισε ο δικαστής σε πρώην σωματοφύλακα του πρίγκιπα Χάρι για παιδική πορνογραφία

Πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού που είχε υπηρετήσει και ως σωματοφύλακας του πρίγκιπα Χάρι γλίτωσε τη φυλακή χάρη στη λαμπρή του στρατιωτική καριέρα και το άμεμπτο προφίλ του ως στρατιωτικού.

Ο Τίμοθι Μέρφιτ κατηγορείται ότι κρατούσε στα αρχεία του περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες που απεικόνιζαν παιδική πορνογραφία ενώ στο πορνογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του εντοπίστηκαν και φωτογραφίες ενηλίκων να κάνουν σεξ με ζώα.

Ο 47χρονος εργαζόταν στο Λονδίνο όταν η αστυνομία έκανε επιχείρηση στο σπίτι του στο Κεντ πέρυσι τον Απρίλιο ενώ έπειτα από επικοινωνία, έκλεισε ραντεβού με τους αστυνομικούς για να τους παραδώσει τον σκληρό δίσκο και όλα τα αρχεία με το πορνογραφικό υλικό του.

Ο δικαστής δεν του επέβαλε ποινή βασισμένος στην παραδειγματική στρατιωτική καριέρα του Μέρφιτ ενώ θεώρησε ότι το παράπτωμά του αυτό ήταν μεμονωμένο και βάσει χαρακτήρα δεν πρόκειται να επαναληφθεί και δεν θέλησε να του αμαυρώσει το μητρώο. Ο στρατιωτικός θα αναζητήσει βοήθεια για να ξεπεράσει τον εθισμό του σ’ αυτό το υλικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ